Social & Cultura

Comandă “Omul de castane” de Søren Sveistrup şi ai livrare gratuită, oriunde în România – O carte cu verdictul: fascinantă

“Omul de castane” de Søren Sveistrup

Søren Sveistrup este un scenarist şi scriitor aclamat la nivel internaţional pentru mai multe seriale TV şi cărţi. Din anul 2007 până în 2012 a fost producătorul şi scriitorul serialului The Killing. Acesta a câştigat o mulţime de premii internaţionale, fiind comercializat în peste o sută de țări din întreaga lume, având parte chiar şi de un remake realizat pentru programul TV din SUA, AMC, de către Studiourile Fox Television. În prezent locuieşte în Copenhaga.

Romanul „Omul de castane” are o poveste fascinantă în spatele său

Autorul a suferit un burnout din cauza stresului survenit în urma muncii intense atât la scenarii cât şi la carte. După o perioadă de terapie şi sub îndrumarea atentă a soţiei sale şi a editorului său s-a reîntors la computer să încheie ce avea să fie un roman ilustru. Pentru acesta Netflix a anunţat că va lansa o serie specială, specifică acestei companii de streaming video.

Accesează Librex.ro şi comanda Omul de castane şi bucură-te atât de reducerea de -30%, cât şi de livrare gratuită oriunde în România, indiferent de totalul comenzii. Librăria online Librex îşi propune să promoveze cât mai mult cititul şi să întâmpine cititorii atraşi de plăcerea lecturii cu titluri de cărţi recunoscute internaţional şi traduse în limba română la 23 de edituri importante.

Comandă „Omul de castane” – Dar, atenţie! Se citeşte cu sufletul la gură

Încă din primele pagini ale romanului rişti să fii captivat/ă cu totul. Deşi romanul este încadrat la secţiunea Carte poliţistă, misterul care învăluie fiecare pagină parcursă nu poate fi încadrat în niciun gen literar. Atmosfera întunecată, înspăimântătoare (în cel mai bun mod posibil), captivantă, se întrepătrunde cu acțiunea personajelor cheie în aşa fel încât aproape că îţi e frică să te opreşti din citit.

În cel mai bun mod posibil, cartea este o călătorie foarte vie în capitala Danemarcei

Un Copenhaga total diferit de pozele de pe internet. Un Copenhaga în care femeile mor, trupurile lor sunt dezmembrate, iar lângă fiecare crimă comisă apare o păpuşă din castane. Singura şansă a detectivilor pentru a desluşi acest mister este să găsească legătura între femei. Pe măsură ce înaintează în acţiunile lor de a aduna dovezi, se îndepărtează tot mai mult de criminal. În acelaşi timp, tot mai multe crime sunt comise.

Cei doi detectivi, Naia Thulin și Mark Hess, sunt repartizaţi pentru a rezolva enigma femeilor ucise

Deşi cei doi au o relaţie complicată, totuşi au şi un numitor comun. Ambii vor să părăsească Departamentul de Omucideri. Naia vrea să se reprofileze pe Crime Cibernetice, în timp ce Mark încearcă disperat să se întoarcă la Interpol.

Din mulţimea de aspecte interesante, rămâne faptul că amândoi sunt aruncaţi în cel mai periculos caz din cariera lor. Deşi reticenţi, sperând că vor rezolva cazul în doar câteva zile, descoperă multe straturi tot mai profunde ale „geniului” criminal care trebuie prins cu orice preț.

Acest lucru le permite, paradoxal, să se apropie mai mult şi să se susţină unul pe celălalt, descoperind că s-au judecat inutil și prea mult unul pe celălalt. Însăşi modul în care se dezvoltă relaţia lor este o caracteristică foarte atractivă pentru cititorii de gen. Fiecare pagină captivează cititorul și propune acestuia să participe activ, fie ca martor la căutările detectivilor, fie în rolul de complice la atrocitățile criminalului. Romanul poate fi comandat online de pe Librex.ro și taxa de transport este zero, cartea fiind la reducere -30%.

sursa foto: thenationalnews.comLasă un răspuns

Site creat de