Timp liber, Important

Comedia și umorul se întorc la Cluj-Napoca în cadrul evenimentului Comedy Weekend

Poster CW cluj

După un prim sezon de excepție alături de unii din cei mai buni comedianți ai țării, Comedy Weekend se întoarce! Clujenii și nu numai sunt invitați de către agenția Why Not Us la o scurtă escapadă umoristică pe 9 Octombrie la Sala de Conferințe Cluj Arena. Momentele umoristice vor fi asigurate de Craig Hill și Jimmy McGhie, doi dintre cei mai amuzanți comedianți britanici.

Ne bucurăm să putem reveni pe scena clujeană cu proiectul Comedy Weekend. Deși am debutat acum câteva luni bune, putem spune că toate evenimentele din cadrul CW s-au bucurat de un succes impresionant și că publicul are nevoie de momente umoristice de calitate. Suntem convinși că oamenii au în continuare nevoie de spectacole care să îi facă să zâmbească, de aceea le dăm întâlnire în din nou la Comedy Weekend.” –

Luna octombrie va aduce în fața publicului un moment mai special, 100% britanic, alături de Craig Hill și Jimmy McGhie. Cei doi anunță un show de excepție în care ironia și sarcasmul, două trăsături atât de tipice englezilor, vor prezenta un alt tip de spectacol de comedie.

Craig Hill este “comoara” cu Kilt a comediei scoțiene și a devenit faimos datorită șarmului și abilității sale de a cuceri orice public! El se află mereu în turnee de comedie din Marea Britanie și internaționale, fiind unul din marile nume care performează anual la Edinburgh Fringe Festival, cel mai mare festival artistic din lume.

Fiind recunoscut ca unul din cei mai buni comedianți de stand-up comedy, Jimmy McGhie este mereu headliner-ul festivalurilor de comedie internationale. Printre aparițiile sale televizate se află Live at the Electric de pe BBC și emisiunea Good News a lui Russel Howard.

Spectacolul este în limba engleză și nu este recomandat copiilor. Biletele costă 35 de lei și se pot achiziționa de pe www.biletmaster.ro sau de la Agenția Teatrală din Cluj-Napoca.

Boiler Plate

Agenția clujenă Why Not Us este mai mult decât o agenție de organizare de evenimente. Scopul echipei este de a face oamenii fericiți. Oricât de dificilă ar fi calea spre organizarea evenimentului perfect, întreaga echipă o va transforma și aceasta va deveni mult mai simplă. Why Not Us oferă soluții pentru organizarea de evenimente de guerilla, B2B, B2C dar și soluții de Marketing, Marketing Online și Horeca Marketing. La Why Not Us, orice idee devine posibilă, pentru că DE CE NU?Lasă un răspuns

Site creat de