Timp liber

Comedia TAKE, IANKE ȘI CADÎR va fi prezentată din nou publicului din Cluj-Napoca

Teatru National Ceremonia de inchidere 04 06 2016 Chris Nemes

Celebra comedie „Take, Ianke și Cadîr” de VI Popa poate fi vazută duminica, 5 martie, începând cu ora 20.00 pe scena de la Teatrul Naţional Cluj-Napoca.

Timp de 2h și 30 min publicul este invitat să redescopere o capodoperă a teatrului românesc, acum în noua și excelenta interpretare a unei echipe de actori clujeni, să râdă la replici celebre și să se bucure de răsturnările surprinzătoare de situație, să plângă la finalul cu happy-end și să reconsidere ideea de Comunitate Europeană, imaginată aici de autor ca un model românesc de multiculturalitate, poate singurul viabil în lumea de azi. Și dacă acest model social – prin imperfecțiunile asumate – generează comedia, partea de melodramă necesară unui contrapunct artistic eficient vine – cum altfel – dintr-o surprinzătoare și foarte liberă reinterpretare a poveștii din „Romeo si Julieta” – dar… trebuie să vezi ca să o crezi!

În distribuție: Emanuel Petran (Take), Băcioiu Petre (Ianke), Ginuc Crișan(Cadîr), Bogdan Rădulescu (Ionel), Alexandra Tarce (Ana), Radu Lărgeanu (Ițic), Elena Ivanca (Safta) și Gigi Iordache (Ștrul).
Costume și decor: Hurghiș Ana / Regia Chris Nedeea

 

Informații și bilete: 0741113647 și la Agenția de bilete a Teatrului NaționalLasă un răspuns

Site creat de