Timp liber, Important

Comedy Weekend îi aduce la Cluj pe Teo, Vio și Costel

comedy weekend cluj

Comedy Weekend aduce în iunie un nou show de umor alături de unii dintre cei mai buni actori de stand-up comedy. Teo, Vio și Costel invită publicul clujean pe 19 Iunie la Casa de Cultură a Studenților la un spectacol inedit plin de umor de calitate și glume bune începând cu ora 20:30.

Cei trei comedianți au reușit să se afirme de peste 10 ani pe scena marilor show-uri de stand-up comedy, devenind o prezență constantă la toate evenimentele și festivalurile de acest gen din țară.

Această primă serie de Comedy Weekend se încheie în această vară așa cum a început: cu un super-show de stand-up comedy și hohote de râs. Publicul clujean ne-a surprins cu entuziasmul și pofta de a lua o pauză de la stresul de zi cu zi și de a se relaxa la un show de stand-up comedy de calitate. Ne bucurăm că în ultimele 3 luni am reușit să punem nenumărate zâmbete pe fețele oamenilor cu ajutorul invitaților noștri și abia așteptăm să dăm startul la o nouă ediție de Comedy Weekend.” a declarat Flavia Ficu, Project Manager Comedy Weekend.

Proiectul Comedy Weekend a reușit deja să aducă împreună la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca sute de iubitori de comedie alături de unii din cei mai buni artiști de stand-up comedy din România. Această primă ediție se va încheia pe 19 iunie cu show-ul oferit de Teo, Vio și Costel, urmând ca în scurt timp publicul clujean și nu numai să se poată bucura de noi porții de umor de calitate.

Cine sunt Teo, Vio și Costel?

Teo sau Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand-up.

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un ”Daddy Caddy” al trupei de stand-up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună. Ca și Teo și Costel, Vio a început să facă stand-up în 2004 la Cafe Deko.

Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand-up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.

Cei interesați să participe la show-ul de stand-up comedy oferit de Teo, Vio și Costel sunt invitați să își achiziționeze din timp biletele online de pe biletmaster.ro sau eventim.ro, sau offline de la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, de la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca sau de la Agenția Wens Tour (Blvd. Eroilor nr 10). Prețul biletelor variază între 50 și 60 de lei, în funcție de locul ales în sală, iar cei care își doresc să îi cunoască pe cei 3 comedianți pot opta pentru un bilet meet&greet.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să urmăriți și pagina oficială Comedy Weekend: https://www.facebook.com/ComedyWeekendRomania/?fref=ts

Boiler Plate

Agenția clujeană Why Not Us este mai mult decât o agenție de organizare de evenimente. Scopul echipei este de a face oamenii fericiți. Oricât de dificilă ar fi calea spre organizarea evenimentului perfect, întreaga echipă o va transforma și aceasta va deveni mult mai simplă. Why Not Us oferă soluții pentru organizarea de evenimente de guerilla, B2B, B2C dar și soluții de Marketing, Marketing Online și Horeca Marketing. La Why Not Us, orice idee devine posibilă, pentru că DE CE NU?Lasă un răspuns

Site creat de