Uncategorized

Comedy Weekend – Primăvară cu râsete la Cluj-Napoca

Comedy Weekend

Comedy Weekend – Primăvară cu râsete la Cluj-Napoca

Se spune că “Râsul este o vacanță instant”(Milton Berle), fapt pentru care agenția clujeană Why Not Us propune publicului clujean ca în fiecare lună să facă o scurtă escapadă la Comedy Weekend, un concept ce va debuta pe 6 Martie la ClujNapoca, odată cu evenimentul de Stand-up Comedy cu Dan Badea și Cătălin Bordea – în deschidere Nelu Cortea.

Show-ul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților și va deschide seria de evenimente Comedy Weekend.

Comedy Weekend este un concept nou în Cluj-Napoca ce își dorește să aducă zâmbete și relaxare publicului. Ne propunem să oferim câte o duminică pe lună în care oamenii să se poată bucura de un show adevărat de stand-up și să le deschidem apetitul pentru ceea ce înseamnă comedie de calitate. Promitem nume mari și spectacole de excepție.” a declarat Ficu Flavia, project manager Comedy Weekend.

Cu cine râdem la Comedy Weekend?

Prima reprezentație cu iz umoristic de pe scena Comedy Weekend aparține cunoscuților Dan Badea și Cătălin Bordea care promit un show adevărat alături de Nelu Cortea. Cei trei vor avea misiunea de a-i înveseli pe toți pasionații de comedie prezenți pe 6 Martie la Casa de Cultură a Studenților cu glume și umor de calitate.

Dan Badea – se remarcă în toamna lui 2007, când devine protagonist al proiectului HBO – Stand UP Cafe. “Scrii materialul, îl repeți, testezi pe scenă, merge sau nu, îl rescrii, adaugi sau elimini și întreg procesul o ia de la capăt.”

Cătălin Bordea – Moldovean din Botoșani, Cătălin Bordea, talentat și actor neliniștit, a făcut de toate: seriale TV, reclame TV, piese de teatru obscure. Din 2012 este coleg cu Capatos la “Un show Păcătos” pe Antena 1.

Nelu Cortea este actor cu acte în regulă. A absolvit UNATC în 2008, iar în 2010 a terminat și masteratul Arta Actorului, sub coordonarea profesorului Gelu Colceag. În 2010, a câștigat premiul “Ștefan Iordache” pentru Cel Mai Bun Actor Tânăr, în cadrul Galei HOP.

Biletele pentru această primă ediție de Comedy Weekend au fost deja puse în vânzare la prețuri ce variază între 50 și 60 de lei. Toți cei care își doresc să vadă un show adevărat de comedie sunt invitați să își achiziționeze biletele online de pe biletmaster.ro sau eventim.ro, sau offline de la Agenția Teatrală Cluj-Napoca sau de la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca.

De asemenea, publicul este invitat să urmărească și pagina oficială: https://www.facebook.com/ComedyWeekendRomania unde sunt disponibile toate informațiile și noutățile referitoare la show-urile Comedy Weekend.

Boiler Plate

Agenția clujenă Why Not Us este mai mult decât o agenție de organizare de evenimente. Scopul echipei este de a face oamenii fericiți. Oricât de dificilă ar fi calea spre organizarea evenimentului perfect, întreaga echipă o va transforma și aceasta va deveni mult mai simplă. Why Not Us oferă soluții pentru organizarea de evenimente de guerilla, B2B, B2C dar și soluții de Marketing, Marketing Online și Horeca Marketing. La Why Not Us, orice idee devine posibilă, pentru că DE CE NU?Lasă un răspuns

Site creat de