Social & Cultura, Important

Compania HiSky a deschis zborurile pe ruta Cluj – Lisabona

zbor cluj maroc

Zboruri Cluj – Lisabona

Aeroportul Internațional  Avram Iancu” Cluj și compania aeriană HiSky au anunțat ieri, 28 aprilie 2021, lansarea unei noi rute, Cluj-Napoca – Lisabona.

Conexiunea cu principalul aeroport din Portugalia, reprezintă o premieră pentru Aeroportul Internațional Cluj, stabilindu-se astfel noi legături comerciale și turistice între aceste regiuni.

Legătură Cluj – Lisabona Portela cel mai mare şi cel mai aglomerat aeroport din Portugalia

Aeroportul Lisabona Portela este cel mai mare şi cel mai aglomerat aeroport din Portugalia. Zburând spre Lisabona, turiştii se pot bucura de avantajul de a avea cea mai scurtă călătorie spre capitala Portugaliei şi, adăugând faptul că aeroportul este situat la doar 6,5 kilometri de centrul oraşului, este evident că avionul este cel mai eficient mijloc de transport către această destinaţie.

Zboruri Cluj – Lisabona cu 2 frecvențe săptămânale

Zborurile spre Lisabona vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A-320, cu 2 frecvențe săptămânale în zilele de miercuri și duminică, după cum urmează:

Destinația Dată debut rută Zile de operare Program de operare
Lisabona 28 aprilie 2021 Miercuri, Duminică            CLJ 17:00 LIS 19:10
LIS 20:10 CLJ 02:00 +1

*Observație: *Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare, iar +1 semnifică aterizarea/decolarea în ziua următoare, după ora 00:00

Zborurile Cluj – Lisabona sunt operate de compania  aeriană HiSky

Compania aeriană HiSky mai are programate zboruri regulate spre Dublin (cu data de debut – 29 aprilie 2021, 2 frecvenţe/săptămână, în zilele de luni şi joi), cât și spre alte 6 destinații charter turistice, precum Antalya (Turcia), Djerba şi Monastir (Tunisia), Hurghada şi Sharm el Sheikh (Egipt) și noutatea absolută a acestui sezon, Agadir (Maroc).

Deși traficul de pasageri a fost puternic afectat de pandemia SARS-COV-2, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj face eforturi permanente pentru implementarea celor mai bune metode de recuperare a traficului de pasageri existent înainte de pandemie.Site creat de