Din Oras, Important

Compania Wizz Air nu va mai efectua zboruri pe ruta Cluj-Napoca – București

Compania Wizz Air nu va mai efectua zboruri pe ruta Cluj-Napoca - București

Începând cu 27 octombrie 2018, compania Wizz Air renunţă la ruta București – Cluj-Napoca.

Ruta a fost inaugurată pe 22 iulie 2016, fiind un concurent serios pentru TAROM și Blue Air. În acest moment, Wizz Air are 6 zboruri pe săptămână între București și Cluj-Napoca, iar tarifele sunt foarte bune: preţul unui bilet începe de la 39 lei/segment.

Ca o practică normală în industria aviatică, frecvențele de zbor se modifică în funcție de sezon și de performnața rutelor. Wizz Air monitorizează în mod constant performanțele rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii să aibă cele mai mici prețuri posibile.

Cursa București – Cluj-Napoca va fi întreruptă după data de 26 octombrie, deoarece nu a funcționat potrivit așteptărilor noastre și, prin urmare, rețeaua Wizz Air din România trebuie optimizată. Capacitatea suplimentară va fi alocată altor rute în următoarea perioadă.

Pasagerii afectați de această decizie vor fi informați și li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zborurile alternative Wizz, rambursarea integrală a biletelor plătite sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIzz.” se arata într-o informare transmisă de compania Wizz Air, potrivit site-ului de profil airlinestravel.ro.


În ultimul deceniu, de când WIZZ şi-a deschis baza din Cluj-Napoca, compania a investit în mod constant în reţeaua sa aflată în continuă creştere, ajungând să opereze în acest moment 34 de rute către 16 ţări, inclusiv ruta internă către Bucureşti. Până la 30 noiembrie 2016 Wizz Air a transportat mai mult de 1,3 milioane de pasageri către şi de la baza sa din Cluj-Napoca, a susținut piaţa forţei de muncă locală din domeniul aviaţiei şi sectorul turistic şi a sprijinit peste 950*** de locuri de muncă în industriile conexe.

Operaţiunile Wizz din şi spre România oferă preţuri accesibile atât pentru cei ce aleg să călătorească de plăcere sau în scop de afaceri şi sprijină locurile de muncă în sectoarele de aviaţie şi de turism. Peste 750 de angajaţi permanenţi lucrează la Wizz Air în România și sunt nerăbdători să întâmpine pasageri la bordul uneia dintre cele 20 de aeronave, inclusiv a celor 4 aeronave Airbus A321 noi, ultra-eficiente, cu 230 de locuri la bord.3 Comments

    1. Vorbesti sa te afli in treaba.Zbor destul de des si nu au avut intarzaieri .Iar la ce preturi aveau pe bilete erau ok.Du-te si zboara cu Tarom sa-ti ia 100E pe un zbor dus-intors Cluj -Buc-Cluj in loc de 100-150 lei la Wizz.

  1. asa se comporta wizz air,motiveaza ca nu sa ridicat la asteptarile lo si reteua din Romania trebuie optimizata.Dar lanseaza zboruri pe banda rulanta din Romania.Dar aeroportul Cluj a luat pozitia ghiocel la hotararea stapanului Wizz.
    Pe ruta Cluj-Bucuresti au ramas Tarom cu niste preturi de iti vine sa tampesti,iar Blue Air daca sa vazut fara concurenta au scumpit si ei biletul.Asa ca draca Aeroport Cluj iti doresc succes in negocierile pe care le porti cu alte companii ptr aceasta ruta.

Lasă un răspuns

Site creat de