Social & Cultura

„Comunicarea – Cheia colaborării între generații” – eveniment gratuit la Cluj cu Liliana și Paula Culda

cdp consulting

În perioada 9-15 octombrie, peste 500.000 de copii și adolescenți vor lua parte la evenimente internaționale de leadership și dezvoltare personală organizate în cadrul evenimentului Global Youth Initiave. Această săptămână internațională pentru tineret este un proiect organizat la nivel global de către John Maxwell Team, una dintre cele mai puternice organizații de leadership din lume.

În această săptămână, mulți dintre cei care sunt Coach, Teacher & Speakeri Certificați John Maxwell Team vor participa la evenimente organizate în școli sau chiar își vor organiza propriile evenimente pentru tineri, discutând cu aceștia subiecte diverse precum vorbitul în public, leadership, comunicare, dezvoltare personală, etc.

Și Clujul se află pe harta internațională a „Global Youth Initiative” deoarece în data de 11 octombrie, începând cu ora 18:30, la Cinema Mărăști va avea loc evenimentul „Comunicarea – Cheia colaborării între generații”.

Liliana și Paula Culda, membre ale echipei John Maxwell Team încă din anul 2013, mamă și fiică felicitate mereu pentru relația frumoasă pe care o au, vor împărtăși celor prezenţi modul în care ele au construit această relație.

Untitled design 3

Chiar dacă acum relația este una extrem de frumoasă, acest lucru nu s-a întâmplat de la sine, deoarece această legatură a fost construită. Se cunosc de aproape 25 de ani și în tot acest timp ele au testat pe propria piele principii şi tehnici până când au găsit o „rețetă” care pentru ele a funcționat. Iar despre asta vor discuta şi la eveniment: cheia unei colaborări între generații.

La eveniment sunt așteptați atât copii și tineri, cât și adulți.

Intrarea este gratuită.Lasă un răspuns

Site creat de