Timp liber, Important

Concert Altenosfera pe scena Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca

Concert Altenosfera pe scena Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca

Alternosfera, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative de limbă română, va susține concertul Theatroll | Corbul Troian și la Cluj-Napoca, pe scena Operei Naționale Române.

Evenimentul va avea loc luni, 31 octombrie 2022, de la ora 20:00.

Theatroll | Corbul Troian reprezintă o serie de concerte pe care trupa din Republica Moldova le susține în cele mai frumoase săli de teatru, operă și filarmonică din țară.

Turneul a debutat la finalul lunii septembrie prin două evenimente de anvergură la Opera Națională Română din București, iar câteva fragmente se pot urmări aici:

În cadrul evenimentelor Theatroll sunt prezentate piese din discografia trupei, reinterpretate și cântate alături de orchestră.

THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră.

Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise.

După evenimentul care va avea loc luni, 31 octombrie 2022, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Alternosfera va susține următoarele concerte la Timișoara, Sibiu și Brașov, după cum urmează:

  • 2 noiembrie 2022, ora 20:00 – Timișoara, Opera Națională Română
  • 4 noiembrie 2022, ora 20:00 – Sibiu, Filarmonica de Stat, Sala Thalia
  • 7 noiembrie 2022, ora 20:00 – Brașov, Teatrul „Sică Alexandrescu”

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Flori de mai, Fântânile.

Biletele pentru evenimentele Theatroll | Corbul Troian se pot achiziționa exclusiv din rețeaua iabilet.ro: https://m.iabilet.ro/bilete-THEATROLL.

Pentru evenimentul din Cluj-Napoca, biletele au prețuri pornind de la 80 lei, după cum urmează:

Categoria 1 – 240 lei

Categoria 2 – 200 lei

Categoria 3 – 160 lei

Categoria 4 – 120 lei

Categoria 5 –  80 lei

Un mic preview Theatroll | Corbul Troian se poate urmări pe contul de youtube al trupei:3 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de