Timp liber

Concert Bon Jovi în România! Evenimentul va avea loc în iulie 2019

Concert Bon Jovi în România! Evenimentul va avea loc în iulie 2019

Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, Bon Jovi anunţă întoarcerea lor în România, pe fundalul unei călătorii muzicale triumfătoare în SUA şi al unui an colosal pentru formaţie, ce i-a văzut introduşi în Rock and Roll Hall of Fame.

Pentru a doua oară în România, după 7 ani de la fulminantul şi primul lor concert pe meleaguri autohtone, în faţa a peste 60.000 de spectatori, ne face o deosebită plăcere să vă anunţăm BON JOVI, live, la Bucureşti pe data de 21 iulie 2019, în Piaţa Constituţiei.

Aceste spectacole uriaşe, zeci de mii de oameni adunaţi, toţi într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil„, a declarat zâmbind liderul formaţiei, Jon Bon Jovi.

Succesul ultimului album „This House Is Not For Sale„, care a debutat în fruntea clasamentelor din întreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. O declaraţie sfidătoare (This House Is Not For Sale), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă eră muzicală semnată de către Jon Bon Jovi şi colegii săi.

Şi formaţia a evoluat de la ultimul turneu mondial. Because We Can World Tour 2013 a fost al treilea lor turneu în şase ani, clasat pe primul loc în celor mai bine vândute turnee din întreaga lume (un punct atins anterior doar de legendarii The Rolling Stones).

Trupa BON JOVI va sosi la Bucureşti în formula: Jon Bon Jovi, voce şi chitara, David Bryan, clapa, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, co-producatorul & co-compozitorul John Shanks, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013.

Toţi s-au regăsit pe scenă pentru un set muzical emoţionant la introducerea lor în Rock And Roll Hall of Fame şi, desigur, începutul unui an important pentru BON JOVI.

BON JOVI s-a reinventat. Ne-am dat refresh„, a declarat Jon. „Sunăm mai bine ca niciodată şi ne bucurăm de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupă, hrănindu-ne şi făcându-ne fanii fericiţi. Este timpul nostru, din nou„, a conchis Jon.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzica şi piesele îndrăgite de fani, pe maşinăria de lucru care a împins BON JOVI la peste 130 de milioane de albume vândute. Formaţia este pregătită cu o selecţie de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimba în fiecare seară, incluzând, desigur, inconfundabilele: „You Give Love a Bad Name”, „It’s My Life”, „Wanted Dead Or Alive” ,”Bad Medicine” și, bineînţeles, „Livin ‘On a Prayer”.

Biletele pentru concertul BON JOVI, de pe 21 iulie, din Piaţa Constituţiei, se pun în vânzare luni, 29 octombrie la ora 12.00 şi vor fi disponibile pe eventim.ro, la următoarele categorii de preţuri:

• Acces General – 230 lei
• Golden Circle – 380 lei
• Diamond Circle – 600 lei
• Tribuna VIP – 750 lei
• Silver VIP Experience Package – 777.15 lei
• Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei
• Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei
• Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei

Bilete la preţ promoţional:

• Acces General Preţ Promoţional* – 190 lei
• Peluza Preţ Promoţional* – 230 lei
*Biletele la preţ promoţional sunt disponibile într-un număr limitat; după epuizarea acestora, biletele vor fi disponibile doar la preţ întreg.

DESPRE BON JOVI

Pe parcursul unei cariere strălucitoare, care se întinde mai bine de trei decenii de la formarea lor, în 1983, BON JOVI şi-a câştigat prin forţe proprii locul printre regii rock-ului mondial.

Cu peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume, un catalog extins de hit-uri şi peste 2.800 de concerte realizate în 50 de ţări, pentru mai mult de 35 de milioane de fani, putem spune că BON JOVI este o formaţie extrem de cerută şi ascultată.

Înainte de 2013, turneul mondial „Because We Can” a devenit cel mai mare turneu al anului, privind încasările. Totodată, BON JOVI s-a clasat pe prima poziţie, în anul 2010, cu turneul „The Circle Tour”, care a însumat 201 milioane de dolari şi „Lost Highway Tour”, care a însumat 210.6 milioane de dolari.

În aprilie 2018, după un sondaj public, care a atras peste 1 milion de voturi din partea fanilor, formaţia BON JOVI a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.


Iar pentru cei care nu vor să meargă până în Bucureşti, vă reamintim că Lenny Kravitz va concerta, în 2019, la Cluj:

Concert Lenny Kravitz, în premieră, în Cluj-NapocaLasă un răspuns

Site creat de