Uncategorized

Concert caritabil la Cluj-Napoca pentru victimele din Colectiv

concert caritabil colectiv cluj

Maine se vor organiza în toată țara concerte caritabile pentru ajutorarea familiilor victimelor din București, cât și a supraviețuitorilor.

În Cluj-Napoca, evenimentul se va desfășura în parcarea Cluj Arena. Pretul unui bilet este de 30 de lei. Trupele care au confirmat prezența sunt: Costi Camarasan Band, Diamonds Are Forever, Dirty Shirt, For The Wicked, Front, Marchosias, Scars of a Story.

Aproape 600 de persoane si-au anuntat deja prezenta.

IMPORTANT: pe toată durata concertului fumatul este STRICT INTERZIS!

Bilete: siteul ambilet este suspendat, intreaga echipa Maximum Rock este in continuare la spital. Nu avem acces la modificarea preturilor, nici a evenimentului. De aceea, cei ce doresc sa isi cumpere bilete in avans, o pot face direct la The Shelter, incepand de vineri, cand se redeschide clubul

Cei care au cumparat deja bilete online la turneul aniversar Dirty Shirt, pot intra la eveniment. Cei ce doresc, vor putea dona o suma suplimentara direct la concert.

Toți banii strânși din vânzarea biletelor și tricourile vor fi redirecționați spre Fundația Estuar, care ține legătura cu familiile victimelor.

Vom asigura transparența procesului de donații prin specificare sumei stranse la finalul evenimentului și prin prezentarea Ordinului de Plata, ca dovada că banii au fost transferați în contul Fundației care gestionează platforma de donații” au anuntat organizatorii.

Cine dorește să doneze, are la dispoziție aici și conturile fundației:

Cont în lei:
RO45RNCB0064004896460001
Fundația Estuar
Banca Comercială Română, Sector 5, București

Cont în Euro:
RO64 RNCB 0076 0048 9646 0029
Fundația Estuar
Banca Comercială Română, Sector 5, București

Adresa băncii: Bdul Tudor Vladimirescu nr. 57, Bl. T 4, sector 5, București.
SWIFT: RNCBROBU

Estuar Paypal – fundatiaestuar@gmail.com
Merchant account ID – VQKGP9J7MTA9ELasă un răspuns

Site creat de