Social & Cultura

Concert caritabil la Cluj | Se strâng bani pentru 100 de copii din familii defavorizate

Concert caritabil la Cluj | Se strâng bani pentru 100 de copii din familii defavorizate

Organizaţia „Something New” vă invită cu inimile deschise la o seară specială cu muzică și aromă de primăvară.

Pentru iubitorii de funk-pop și nu numai, Fusion cu siguranță va fi un timp petrecut în ritmuri energizante: ne vom bucura de muzica trupelor The Beat și SPA Jazz Band.

Toate fondurile strânse vor fi direcționate spre organizarea a trei tabere pentru 100 de copii din familii defavorizate.

Evenimentul va avea loc joi, 28 martie 2019, la Cinema Mărăști, începând cu ora 19:00.

Intrarea se face pe bază de donație minimă sugerată de 30 lei.

Anul acesta vom organiza a VI-a ediție a taberei și ne-am propus ceva diferit, nu vrem să avem doar o tabără ci 3 tabere, astfel încât să oferim şansa unui număr de 100 de copii să se bucure de o vacanţă de vară de neuitat. Copiii vor participa în mod gratuit, organizaţia suportând toate chelutielile(cazare, mâncare, transport, premii, recompense, materile pentru activități etc)” au declarat organizatorii evenimentului pentru cluju.ro.


Something New este o organizație care activează în rândul copiilor din medii defavorizate, atât din mediul rural, cât şi din mediul urban.

În momentul de faţă aceştia îşi derulează activitatea în Cluj-Napoca la Centrul de Zi Something New şi în Dezmir, unde este defăsurat proiectul ”Învăţăm şi ne distrăm” pentru un umăr de 25 de copii, de la Şcoala Primară.

De asemenea sunt organizate diferite campanii în satele din jurul Clujului.

În fiecare an, cei de la Something New organizează tabăra de vară ”Smart Kids” pentru copiii din medii defavorizate.Lasă un răspuns

Site creat de