Timp liber, Important

Concert Depeche Mode la Cluj! Celebra trupă va concerta pe 23 iulie 2017

Depeche Mode

Cunoscuta trupa Depeche Mode se reintoarce in Romania: de aceasta data la Cluj-Napoca.

Anuntul oficial a fost facut intr-o conferinta de presa organizata chiar de catre membrii trupei, la Milano, in Italia.

Clujul este ultima destinatie pe harta muzicienilor, pe 23 iulie 2017, in turneul de promovare a noului album, „Spirit„, care va fi lansat la inceputul anului viitor.

Evenimentul a fost transmis LIVE pe Facebook si pe website-ul Depeche Mode.

Concertul este organizat de E!Magic si face parte din turneul de promovarea al noului album, „Spirit”.

Recunoscuti pentru show-urile live spectaculoase, membrii trupei Depeche Mode revin in Romania pe 23 iulie 2017 la Cluj.
Depeche Mode este cu siguranta cea mai de succes trupa de muzica electronica din toate timpurile, fiind adorata de milioane de fani din intreaga lume.

Grupul a fost fondat in 1980 de Dave Gahan, Martin Gore,  Andrew Fletcher si Vince Clarke. Acesta din urma a parasit Depeche Mode dupa lansarea albumului de debut in 1981. Clarke a fost inlocuit de Alan Wilder care a cantat impreuna cu Depeche Mode din 1982 pana in 1995. Dupa plecarea acestuia, Gahan, Gore si Fletcher au continuat sa duca mai departe Depeche Mode ca trio.

De-a lungul timpului, trupa a primit 5 nominalizari la premiile Grammy, doua la MTV Video Music Awards si 6 la MTV Europe Music Awards, castigand in 2006 premiul pentru Best Group.

Depeche Mode va lansa un nou material discografic in primavara anului viitor. „Spirit”  a fost inregistrat in Santa Barbara si New York, iar de productie s-a ocupat James Ford  de la Simian Mobile Disco.Lasă un răspuns

Site creat de