Timp liber, Important

Concert Depeche Mode la Cluj. Cerinţele britanicilor pe perioada şederii în Cluj-Napoca

depeche mode cluj

Doar câteva zile îi mai despart pe fanii ardeleni de întâlnirea cu Depeche Mode ce va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Martin Gore şi Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi de cameră, însă Dave Gahan va avea propia lui cabină. Artistul rămâne consecvent în preferinţe, optând pentru un decor minimalist, în culori neutre, cu mult negru.

Mai mult decât atât, Dave preferă ca inclusiv ceştile de cafea, prosoapele, draperiile şi chiar ciocolata să fie negre. Singura pata de culoare va fi dată de un buchet de flori proaspete. De altfel, atât Dave cât şi colegii lui prefera mici detalii care să dea personalitate spaţiilor în care îşi vor petrece timpul.

Tocmai de aceea şi mobilierul va fi unul special, artiştii optând pentru o serie de canapele modulare, care se pot transforma, la nevoie în scaune sau şezlonguri.

Aceştia au preferat produse din colecţia Creative pusă la dispoziţie de Aramis Feeling, brandul de mobilier tapiţat din Baia Mare care oferă o gamă variată de canapele, fotolii, saltele şi accesorii.

Şi dacă la ultima vizită în România, Dave Gahan a avut parte de prezenţe feminine la tot pasul, artistul şi-ar dori să păstreze tradiţia, alegând şi de această dată că pe durata şederii sale, în echipa lui personală de securitate să fie şi o femeie, urmând ca de pregătirea sa fizică să se ocupe tot o femeie, masseur şi instructor de fitness profesionist.


Pregătirile au intrat în linie dreaptă, zilele acestea fiind programate să înceapă lucrările de amenajare pe stadionul Cluj Arenă. Concertul din 23 iulie marchează prima vizită a trupei la Cluj-Napoca, acesta fiind totodată ultimul show din segmentul european al turneului Global Spirit de promovare a celui mai recent album.

La începutul acestei săptămâni vor începe ultimele pregătiri pentru show-ul Depeche Mode ce va avea loc duminica aceasta, pe Cluj Arenă. Peste 160 de oameni din echipă locală şi echipa turneului vor fi pe stadion asigurându-se că totul va fi gata până la ora concertului, urmând ca, în ziua evenimentului, de întreaga organizare să se ocupe peste 600 de persoane.

Scena va avea aproximativ 50 de metri lăţime şi alţi 20 de metri adâncime, fiind decorată cu ecrane uriaşe pe care vor rula proiecţii pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn, un apropiat al trupei, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase din turneele Depeche Mode.

Accesul pentru concertul de duminică se va face începând cu ora 17:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 17:30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19:30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să îşi incepa concertul în jurul orei 20:45.

Ca urmare a pregătirilor de pe Cluj Arenă din perioada următoare, în zona vor fi aplicate şi câteva restricţii de circulaţie, după cum urmează:

  • În perioada 17 – 25 iulie, între orele 23:30 – 04:30, pe Splaiul Independenţei, de la intersecţia cu Strada Uzinei Electrice până la intersecţia cu Strada George Coşbuc, circulaţia va fi oprită.
  • Pe 23 iulie, între orele 10:00 – 24:00, pe Aleea Stadion, circulaţia va fi oprită.
  • Pe 23 iulie, între orele 17:00 – 24:00, pe strada George Coşbuc, de la intersecţie cu Strada Cardinal Iulia Hossu, până la intersecţia cu Splaiul Independenţei, circulaţia va fi oprită.

Accesul la concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilet mai au la dispoziţie foarte puţine opţiuni pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere, multe categorii fiind epuizate cu mult timp în urmă.


Restricții de circulație în Cluj cu ocazia concertului susținut de trupa Depeche Mode

„Spirit” – un nou album Depeche Mode. Fanii vor putea asculta live noile melodii pe 23 iulie, la Cluj-Napoca5 Comments

  1. ei au inclus clujul de ce pentru ca la ora actuala orasul asta este printre cele mai frumoase orase atat la nivel sportiv cat si cultural iar acolo nu sunt probleme ca in alte orase din tara adica sa nu ai de munca sau sa nu poti sa iti intretii familia asa ca de asta au ales clujul pentru ca este un oras frumos plin de viata sa tot vrei sa locuiesti acolo pacat ca nu reusesc multe orase sa ajunga la nivelul clujului il ridic in slavi ca merita nu ca alte orase de la noi in care nu poti sa muncesti sau sa iti intretii familia

Lasă un răspuns

Site creat de