Uncategorized

Concert Eros Ramazzotti la Cluj-Napoca, in septembrie

Eros Ramazzotti Perfetto

Celebrul Eros Ramazzotti concertează în premieră la Cluj-Napoca pe 24 septembrie, la Sala Polivalentă. Concertul de la Cluj face parte din cadrul turneului de promovare „Perfetto 2015”.

Cuvântul ‘superstar’ este insuficient pentru a descrie dimensiunile succesului mondial al lui Eros Ramazzotti. O forță incontestabilă a naturii, după mai mult de 30 de ani de la debut și o amețitoare cifră-record de 50 de milioane de albume vândute, Ramazzotti este gata să adauge un nou capitol unei povești incredibile. Povestea unui tânăr născut și crescut în suburbia Cinecitta din Roma, care a îndrăznit să viseze că ar putea da lovitura în muzică„, se arată într-un comunicat Events remis marți AGERPRES.

În funcție de distanța față de scenă și de tipul locului (în picioare sau pe scaun), biletele costă între 99 de lei și 495 lei. Biletele se pot achiziționa online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim — magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV.

Biletele pot fi achiziționate chiar și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona, nr. 15.Lasă un răspuns

Site creat de