Timp liber

Concert IRON MAIDEN în 2022 în România

iron maiden bucuresti

Legendara trupa britanică, IRON MAIDEN, cânta la Romexpo pe 26 mai 2022, în aer liber.

Biletele se pun în vânzare pe 6 decembrie la ora 10:00 pe iabilet.ro iar primele 500 de bilete din fiecare categorie au preţ earlybird. Membrii Fan Clubului Iron Maiden au acces la bilete mai devreme. Invitaţii speciali la Bucureşti sunt germanii de la Lord Of The Lost care vor cânta în deschiderea concertului.

Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfăşurării acestuia.

Showul a fost deja văzut de aproape două milioane de fani din întreaga lume, fiind considerat atât de aceştia cât şi de jurnalişti una dintre cele mai extravagante şi spectaculoase interpretări live din punct de vedere vizual, cuprinzând hituri din întreaga carieră a formaţiei.

Showul din 2022 va cuprinde şi piese de pe noul album de studio, „Senjutsu”. Formaţia a urcat pe scenă ultimă dată în România în 2016, deci acum va fi pentru prima oară când fanii romani vor putea fi martori la celebrul show Legacy şi vor auzi în premieră live piese ale trupei.

Managerul Iron Maiden, Rod Smallwood a declarat:

„Vara următoare vom putea în final să susţinem marele turneu pe stadioanele din Europa pentru Legacy of the Beast care trebuia să aibă loc în 2020 şi care a fost reprogramat de două ori. Suntem încântaţi să adăugăm la acest turneu câteva dintre marile oraşe din Europe de Est, reuşind să ajungem şi în Ucraina unde nu am cântat niciodată. Vom face câteva modificări în cadrul producţiei scenice şi setlistului pentru a include şi piese de pe noul album ‘Senjutzu’ lucru ce va transforma Legacy of the Beast într-un show mai spectaculos decât versiunea originală. Dar să fiţi siguri că vom include toate hiturile şi elementele originale ale turneului precum Spitfire, Icarus, Hell, aruncătoare de flăcări, elemente pirotehnice şi nu numai. În acelaşi timp vom adăuga şi elemente noi iar Trooper Eddie va avea o comeptitie serioasă în noua ‘lume’ Senjutsu pe care am gândit-o”

Solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson a adăugat:

„Abia aşteptam să ne întoarcem în Europa anul viitor şi este grozav că am putut să adăugăm Bucureştiul şi celelalte concerte din Europa de Est, oraşe mari cu fani grozavi. Sunt entuziasmat pentru noile schimbări ale producţiei scenice şi abia aştept ca toată lumea să vadă ce le-am pregătit. Întreaga formaţie s-a bucurat de turneul Legacy iar acum abia aşteptam să ne întoarcem la drum, să cântăm live, să ne distrăm şi să ne reîntâlnim cu toată lumea.”

Iron Maiden, legendele heavy metalului, nu mai au nevoie de nicio prezentare! După concerte susţinute în faţa a milioane de oameni din întreaga lume, după 17 albume de studio şi zeci de Discuri de Platină şi de Aur, Iron Maiden şi-au câştigat un loc în istoria muzicii, nu doar a metalului.

După 46 de ani de activitate, Iron Maiden au devenit o insitutie. Este una dintre cele mai influente formaţii din istorie, muzica să conturând de la trupe că Metallica, Slayer, Anthrax până la Avenged Sevenfod, Ghost, Trivium sau Slipknot doar pentru a numi câteva, însă influenta Maiden se extinde şi asupra formaţiilor din zona de metal extrem precum Death, My Dying Bride, Moonspel, Cannibal Corpse sau Sepultura.

Iron Maiden revin în România şi aduc cu ei cel mai recent material discografic, ‘Senjutsu’. Vorbim de cel mai bine plasat disc în UŞ Billboard al trupei, care a ajuns pe poziţia 3, depăşind clasicile ‘Powerslave şi ‘Number Of The Beast’. În plus, ‘Senjutsu’ a ajuns pe prima poziţie în peste 15 topuri din întreaga lume, dominând clasamentele din Europa.

Discul a fost lansat pe 3 Septembrie 2021 şi s-a bucurat doar de review-uri pozitive din partea criticilor dar şi a fanilor. Până şi Bruce Dickinson a declarat că se număra deja printre albumele favorite semnate Iron Maiden. Vom asculta piese de pe Senjutsu precum şi multe alte ‘imnuri’ consacrate Maiden la concertul de la Bucureşti!

Biletele se pun în vânzare în 3 categorii, Aces High în fata scenei, The Beasts în spatele acestea şi apoi Troopers şi au următoarele preţuri:

Earlybird: primele 500 de bilete din fiecare categorie

Aces High – 399 lei
The Beasts – 339 lei
Troopers – 259 lei

Presale:

Aces High – 449 lei
The Beasts – 369 lei
Troopers – 289 lei

La acces:

Aces High – 480 lei
The Beasts – 400 lei
Troopers – 320 lei

La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale se adăugă comisionul de emitere bilet de 15 lei.Lasă un răspuns

Site creat de