Timp liber, Important

Concert James Arthur în această vară la Bucureşti

Concert James Arthur în această vară la Bucureşti

James Arthur cântă pe 16 august la Arenele Romane din Bucureşti.

Biletele cumpărate la showul artistului reprogramat din 2020 rămân automat valabile. BestMusic le mulţumeşte fanilor pentru răbdare şi pentru că şi-au păstrat biletele.

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artiști britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vândute în întreaga lume.

A ajuns în topurile a zeci de țări, iar până în momentul de față, albumele sale i-au adus 4 Discuri de Platină și 4 Discuri de Aur, dar și un clip cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

James a câștigat X Factor în 2012, iar până în prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. În doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicală, James Arthur a susținut concerte atât în Europa, cât și în America de Nord și în Asia. A împărțit scenă sau a colaborat cu artiști precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife.

În momentul de față este și amabsador SANE, o organizație caritabilă din Regatul Unit care ajută persoane ce se lupta cu depresia și anxietatea.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet la următoarele preturi:

  • Premium (cu loc) – 289 lei în presale și 320 la intrare
  • Teren (fără loc, în fața scenei) – 199 în presale și 230 la intrare
  • Acces General (cu loc) – 149 lei în presale și 170 lei la intrare

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.Lasă un răspuns

Site creat de