Uncategorized

Concert MANOWAR la Cluj-Napoca

Manowar by Mullahsaid

MANOWAR confirma doua show-uri in Romania pentru turneul Gods And Kings World Tour 2016.

Astfel, trupa MANOWAR au anuntat inca doua date pentru turneul Gods And Kings World Tour 2016:
– Vineri, 19 februarie, 2016 @ Sala Polivalenta – Cluj-Napoca, Romania
– Duminica, 21 februarie, 2016 @ Romexpo – Bucuresti, Romania
Aceste date marcheaza nu doar intoarcerea triumfala a trupei MANOWAR in Romania, ci si primul lor concert in Cluj-Napoca, oras situat in partea de nord-vest a tarii, in legendara regiune numita Transilvania.

Armata de Manowarriori romani creste!” a spus Joey DeMaio. “Nu este un secret ca Manowarriorii sunt cei mai puternici fani din Romania. Oricine i-a vazut stie ca acesta este realitatea; deci, revenirea noastra la Bucuresti este precum intoarcerea acasa, la familia noastra metal. Si, pentru prima data, vom canta in Transilvania! Eu personal am fost in Transilvania de multe ori si am fost si la Cluj, in cateva dati. Puteti fi siguri ca vor fi niste show-uri foarte speciale. Nu doar pentru Manowarriori ci si pentru noi.

Biletele pentru cele doua concerte din Romania au fost puse in vanzare pe www.biletoo.ro.

Linkuri pentru achizitionarea biletelor si informatii suplimentare gasiti pemanowar.com/tour. Pentru update-uri, urmariti manowar.com sifacebook.com/manowar.

Manowar este o formație de heavy-metal din Statele Unite ale Americii, înființată în anul 1980 în Auburn, New York, cunoscută pentru versurile „tipice” pentru genul heavy metal cu tente de fantezie, în particular tratând teme de tipul sabie și piatra filozofală sau subiecte mitologice, în special cele din mitologia nordică.

Formatia Manowar este foarte cunoscută pentrul sunetul foarte puternic din timpul concertelor. În 1984 trupa a fost inclusă în Guinness Book of World Records pentru cea mai zgomotoasă prestație de pe scenele muzicale, un record pe care ei înșiși l-au doborât de două ori. Manowar deține de asemenea recordul pentru cel mai lung concert de muzică heavy metal, după ce au concertat 5 ore și 1 minut în Bulgaria în 2008.[1] De asemenea ei sunt cunoscuți pentru sloganul lor ”Moarte metalului fals” (engleză Death to false metal).[2][3][4]

Deși formația nu a avut niciodată un succes comercial de tip mainstream în Statele Unite, are însă un număr de fani dedicați (denumiți de trupă „Manowarriors” sau „Immortals”). În schimb, formația este foarte bine cunoscută în Europa și America de Sud.

Manowar a vândut circa 9 milioane de albume în întreaga lume.[5] (wikipedia)Lasă un răspuns

Site creat de