Timp liber, Important

Concert VAMA în Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” din Cluj-Napoca

vama

Trupa Vama ajunge vineri, 20 august, la Cluj-Napoca.

Concertul face parte din cel mai mare turneu național al unei trupe din România în 2021, VAMA Neconvențional.

Locația aleasă de membrii formației este Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” din Cluj-Napoca, primul muzeu în aer liber din România, care are aproximativ 200 obiective.

Toti cei care vin la eveniment pot să viziteze parcul în care sunt 13 gospodării cu 90 de construcții, 34 de instalații tehnice țărănești, 5 case-atelier, 3 biserici de lemn si o poartă de cimitir.

Concertul va începe la ora 21:00, însă fanii trupei sunt invitați de la ora 16:00 să participe și la activitățile conexe care se vor întâmpla în perimetrul evenimentului.

Aceștia vor putea să petreacă timpul de până la concert într-o atmosferă de vacanță pigmentată cu mâncare gustoasă, cărți, târguri de artă și meșteșugari, design vestimentar și accesorii, open sound-check Vama, discuții cu formația adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică sau expoziții diverse. Toate activitățile pot fi găsite pe vamamusic.ro.

În acest fel, trupa Vama își propune să creeze comunități de o ziîn jurul muzicii care ne leagă pe toți.

Tudor Chirilă, solist VAMA: ,,Avem o relație foarte specială cu Clujul, construită în zeci de concerte care au fost mereu la înălțime. Un public absolut senzațional, un public care ne iubește, și pentru noi e important să simțim dragostea publicului din Cluj. Sună puțin dulceag, dar ăsta este adevărul. În timp, s-a consfințit o super relație și cu ocazia Vama Neconvențional în Cluj, această relație o să se întărească, mai ales că de data asta venim cu un concept și într-un loc foarte frumos.”

Probele de sunet vor începe la ora 17:00, iar publicul prezent în Parcul Etnografic “Romulus Vuia” din Cluj-Napoca va avea acces la ele.  După probe, fanii vor putea să discute cu formația despre muzică în general, despre cum încep o carieră de muzician sau tot felul de tips&tricks care să-i ajute să-și facă din pasiune meserie.

După Cluj-Napoca, trupa Vama se îndreaptă spre alte locații inedite din România:

  • SIBIU, SÂMBĂTĂ, 21 AUGUST, MUZEUL ASTRA
  • IAȘI, VINERI, 27 AUGUST, SENZORIA (ZONA DE AGREMENT CIRIC)
  • SINAIA, SÂMBĂTĂ, 28 AUGUST, COTA 2000

Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro  și www.iabilet.ro la următoarele prețuri:

– Early Bird (primele 300 bilete/locatie): 49 lei Acces General
– Sales: 79 lei Acces General 

Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați, cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore, sau pot face dovada că au trecut prin boală. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.Lasă un răspuns

Site creat de