Timp liber, Important

Concertele anului 2023 la Cluj

Concertele anului 2023 la Cluj

2023 nu pare a fi un an bun pentru iubitorii de muzică din Cluj. Cel puţin, nu până în acest moment.

Care sunt cele mai aşteptate concerte ale anului 2023 la Cluj?

  • Andre Rieu – concerte pe 1, 2, 3 și 4 martie 2023 la BTarena din Cluj-Napoca

André Rieu însoțit de cei 60 de muzicieni ai orchestrei Johann Strauss Orchestra va urca pe scena din inima Ardealului pe 1,2,3 și 4 martie 2023 pentru a le dărui tuturor românilor un mărțișor muzical de neuitat.

  • Zucchero – concert pe 27 iunie la BTarena din Cluj-Napoca

Zucchero, artistul italian ale cărui albume s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare, revine la Cluj-Napoca.

The Chemical Brothers era numele care lipsea din portofoliul EC pentru a întregi seria marilor artiști din stilul big beat prezenți în festival, de-a lungul timpului. Sunt puține trupe ce reușesc să se păstreze foarte populare deși muzica lor e la limita avangardei, dar cei de la The Chemical Brothers fac aces lucru, fără niciun efort, de peste 20 de ani. După 6 premii Grammy și hit-uri precum „Galvanize”, „Go” sau „Believe”, britanicii rămân aceiași oameni obișnuiți, ce creează muzică neobișnuită pentru milioane de fani din întreaga lume.

  • George Ezra – concert la Electric Castle (sfârşitul lunii iulie 2023)

George Ezra ajunge prima oră în România într-un moment special al carierei sale. După două albume cu succes imediat, chiar de la piesa de debut „Budapest”, Ezra atinge examenul maturității cu proaspăt lansatul „Gold Rush Kid”. 2023 va fi anul în care Ezra se va retrage din lumina reflectoarelor, ceea ce face concertul de pe scena principală de la EC de neratat.

  • Iggy Pop – concert la Electric Castle (sfârşitul lunii iulie 2023)

Sunt tipul care cântă rock la bustul gol” – o auto-definiție în stilul Iggy Pop, starul care a inspirat generații de muzicieni, personaje de film, biografii (oficiale sau neoficiale) și care, totuși, nu pare să obosească niciodată. Inclus în Rock and Roll Hall of Fame alături de trupa sa de debut, The Stooges, deținător al unui Grammy pentru întreaga carieră, „nașul stilului punk” se pregătește să lanseze un nou album, iar „Frenzy”, primul single deja pe piață, ne garantează că la Electric Castle vom vedea un Iggy Pop în cea mai bună formă a sa din ultimul deceniu.

  • Imagine Dragons – concert la festivalul UNTOLD (începutul lunii august 2023)

Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, anul viitor, la festivalul UNTOLD. Recompensată cu un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award și un World Music Award, trupa din Statele Unite ale Americii a inclus festivalul UNTOLD în turneul mondial din 2023. 

Deocamdată, acestea sunt cele mai importante concerte anunţate pentru anul 2023. Rămâne de văzut dacă vom avea parte de noi surprize în perioada imediat următoare.

Image by Pexels from PixabayLasă un răspuns

Site creat de