Uncategorized

CONCURS. Decorează Piaţa Mihai Viteazu şi ai şansa de a câştiga 1000 de euro

afis fara detalii

„Lights On” este denumirea primului concurs dedicat amenajării spațiului public în preajma sărbătorilor de iarnă organizat la Cluj-Napoca. Clujenii sunt invitați să propună idei pentru decorarea cu instalații luminoase a Pieței Mihai Viteazu, până la data de 20 octombrie 2015. Un juriu special va evalua propunerile, iar cea mai bună idee va fi premiată cu 1.000 de euro și pusă în practică la final de an.

„Dacă ţi-ai spus mereu că ai simţ estetic şi poţi face o treabă bună în amenajarea spaţiului public de sărbători, aceasta este şansa ta. Apucă-te de treabă şi trimite-ne proiectul tău până pe 20 octombrie 2015. Un juriu special îl va evalua şi dacă îndeplineşte câteva criterii simple enunţate în secţiunea regulament, atunci proiectul tău poate deveni realitate, iar tu poţi câştiga 1.000 de euro.

Contează creativitatea, se punctează originalitatea şi nu în ultimul rând sustenabilitatea propunerii tale. Totodată, cât mai multe idei, cât mai multe propuneri!” au anuntat organizatorii.

Toate propunerile se trimit pe email concurs@daisler.ro

Prima ediţie a concursului public Lights On este organizaat de Daisler Print House, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi cu Asociaţia Plai.

Mai multe detalii pe http://concurs.daisler.roLasă un răspuns

Site creat de