Uncategorized

Concurs foto ”Cluj Napoca – Orasul Comoara”. Premii totale de 3000 de lei

concurs foto ”Cluj Napoca - Orasul Comoara”

Concursul de fotografie “Cluj-Napoca Oraşul Comoară, Capitala Europeană a Tineretului 2015”  – ediția a VI-a.

 Primăria Cluj-Napoca organizează şi în acest an concursul de fotografie „CLUJ-NAPOCA ORAŞUL COMOARĂ, CAPITALA EUROPEANĂ A TINERETULUI 2015”, ca urmare a succesului de care s-a bucurat evenimentul la edițiile precedente, fiind înregistrat un număr mare de participanți.

Sub un nume sugestiv „CLUJ-NAPOCA ORAŞUL COMOARĂ, CAPITALA EUROPEANĂ A TINERETULUI 2015”  invităm fotografii profesioniști și amatori să își înscrie în concurs acele fotografii realizate la diverse evenimente care s-au întâmplat în Capitala Europeană a Tineretului 2015.

Cluj-Napoca 2015 nu este numai despre festivaluri, este despre artă, expoziții, sport, voluntariat, implicare, cultură, multiculturalitate.

Valoarea totală a premiilor oferite este de 3000 de lei.

PREMIUL  1 – 1000 lei + 1 voucher în valoare de 200 lei oferit de Yellow Store

PREMIUL  2 – 600 lei+ 1 voucher în valoare de 100 lei oferit de Yellow Store

PREMIUL  3 – 400 lei + 1 voucher în valoare de 100 lei oferit de Yellow Store

Premiul special „Ioan Petcu” – un voucher în valoare de 400 lei oferit de Yellow Store

Mențiune specială Nikon  – un voucher în valoare de 200 lei oferit de Yellow Store

*

Calendarul evenimentului:

Înscrierea participanţilor: 19 noiembrie – 10 decembrie 2015

Jurizarea si anunţarea câştigătorilor: 12 decembrie 2015

Vernisaj:  17 decembrie 2015.

Anul acesta, concursul de fotografie are o singură categorie, fotografie realizată cu aparatul foto, participanţii având posibilitatea să trimită maxim 2 fotografii.
Subiectul şi modul în care sunt surprinse fotografiile sunt la alegerea fiecăruia, dar imaginile trebuie să se încadreze în tema concursului, acestea fiind apreciate în funcţie de următoarele criterii: creativitate, estetică şi originalitate.

Fiecare participant va depune un dosar care va cuprinde formularul de înscriere şi fotografiile în format digital, la sediul Centrului de Informare pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei, str. Moţilor nr. 7 sau la sediile primăriilor de cartier, prin poştă – în atenţia Direcţiei Comunicare, Relaţii Publice şi Turism sau pe e-mail, la adresa concurs@primariaclujnapoca.ro.

Partenerul principal al concursului este Yellow Store, care oferă vouchere în valoare de 1000 de lei.

Pentru detalii suplimentare, regulament şi formular de înscriere, accesaţi: http://www.primariaclujnapoca.ro/concursfoto.html

 

 Lasă un răspuns

Site creat de