Politic

Conducere nouă la PSD Cluj! Horia Nasra este preşedinte interimar

horia nasra
Noul Birou Permanent Judeţean interimar al PSD Cluj a fost aprobat miercuri, 6 iulie, de către BPN al PSD.

Am avut o întâlnire foarte scurtă în Biroul Permanent Național pentru a lua o decizie administrativă după prezentarea demisiei de către domnul Remus Lăpușan, președintele organizației PSD Cluj, la Târgoviște săptămâna trecută. Astăzi am aprobat o componență a Biroului Permanent județean interimar de a Cluj. După discuțiile pe care le-am avut în ultimele zile cu colegii de-acolo, președinte interimar a fost desemnat domnul Horia Nasra, un tânăr coleg de-al nostru.

Biroul Permanent Județean interimar este format din 25 de persoane, dintre care majoritatea zdrobitoare este formată din tineri din Cluj, diverse ocupații, ingineri, profesori universitari, directori, conferențiari, notari. De asemenea, cei trei primari de orașe, la Turda, Gherla și Dej. În continuare, domnul Remus Lăpușan este în echipa de conducere și domnul primar de la Jucu. De asemenea, la organizația municipală Cluj nu mai era președinte, locul era vacant, domnul Horia Nasra va gestiona și această funcție.
Această conducere interimară va fi în funcție până la alegerile parlamentare din acest an. Speranța tuturor, a noastră, în primul rând, și nu numai a noastră, ci a tuturor organizațiilor județene, este ca la Cluj organizația noastră să se deschidă către societate și să aibă cu totul și cu totul alt mesaj” a declarat  Liviu Dragnea, președintele PSD, în conferinţa de presă susţinută după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, la sediul PSD.

Este o schimbare de paradigmă în PSD Cluj. Această echipă trebuie să fie aproape de clujeni prin proiecte, seriozitate și respectarea cuvântului dat” a declarat Horia Nasra, președintele interimar al PSD Cluj.

Componența noului BPJ al PSD Cluj:

Președinte interimar:
Horia Nasra

Membri BPJ interimar:
Remus Lăpușan
Costan Morar
Ioan Neselean
Cristian Matei
Vasile Sălătioan
Alin Popoviciu
Vladimir Mătușan
Laura Elena Pop Chiorean
Vasile Ilea
Simina Sipoș
Adrian Daniel Morariu
Dorel Pojar
Raluca Zglobiu
Paul Ise
Cătălin Lupea
Corina Croitoru
Gabriela Ciot
Radu Cojocaru
Mihai Pop
Ionel Mang
David Gabriel
Ciprian Horț
Andrei Zorilescu
Mihai MocanuLasă un răspuns

Site creat de