Studentie

Conducerea Universității Tehnice din Cluj-Napoca a suspendat contractul de muncă al profesorului Ioan Ardelean

admitere 2019 universitatea tehnica cluj

Conducerea Universității Tehnice din Cluj-Napoca s-a autosesizat cu privire la cazul domnului profesor Ioan Ardelean și a decis  suspendarea contractului de muncă începând cu data de astăzi, luni, 4 septembrie și până la soluționarea cazului de către organele competente.

În același timp, Comisia de Etică a universității a demarat o anchetă internă, va analiza cele întâmplate și va întocmi un raport care va ține cont și de rezultatele Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca dezavuează astfel de practici, regretă cele întâmplate și va lua cele mai drastice măsuri care se impun.

Pe măsură ce analiza Comisiei de Etică va avansa, vom reveni cu detalii pentru a informa comunitatea și opinia publică despre rezultatele anchetei și măsurile adoptate.1 Comment

  1. Mai exact, care sunt faptele pe care Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca le regreta? Nu gasesc nici o mentiune al unui articol precedent care sa explice cauza deciziei luate. Sunt enumerate doar o serie de actiuni, dar nici o cauza. Astfel, articolul pare incomplet si nepotrivit.

Lasă un răspuns

Site creat de