Timp liber

Conferința de Leadership Feminin The Woman revine la Cluj cu o noua editie

the woman

Conferința de Leadership Feminin The Woman, cea mai mare conferință de leadearship feminin din România anunță oficial deschiderea evenimentului în 21 martie 2018 la Cluj-Napoca cu peste 600 de femei din mediul de business românesc.

De 7 ani, peste 6000 de femei din domenii de business diverse, femei întreprinzătoare cu stiluri de viață diferite, dar mai ales modele inspiraționale pentru cei din jurul lor participă anual la Cluj-Napoca în cadrul evenimetului de referință pentru femeile lider.

În cadrul edițiilor anterioare, femei de renume precum Maia Morgenstern, Gabriela Szabo, Monica Bîrlădeanu, Ana-Mara Brânză, Andreea Raicu, Amalia Enache sau Măriuca Talpeș au inspirat de pe scena The Woman femeile prezente la eveniment.

Pentru această ediție, femeia The Woman este o versiune mai bună, mai puternică, într-o continuă dezvoltare. Tematica abordată anul acesta The Woman: Cea mai bună versiune a ta! pune accent pe femeia care are curajul de a fi propriul său model. De-a lungul anilor, societatea ne-a arătat că cel mai bun model pe care îl poți urma ești tu însuți, de aceea investind în propria persoană, investești în educația ta și în comunitatea în care activezi. The Woman nu este despre perfecțiune, ci despre procesul prin care fiecare persoană trece pentru a deveni cea mai bună versiune a sa.

În 21 martie, peste 20 de speakeri naționali și internaționali vor susține prezentări inedite și oferi experiențe memorabile. Scopul The Woman este să ajute comunități prin împărtășirea de cunoștințe, crearea de conexiuni și apartenența la o comunitate de femei puternice și informate.

Anul 2018 va fi anul în care sărbătorim femeia lider, femeia mamă, femeia antreprenor, femeia autentică. The Woman îș va atinge potențialul maxim prin implicarea reală în societate la nivel național și de ce nu, internațional, deoarece avem toate pârghiile necesare să facem acest pas.”, declară Mădălina Hodorog, organizator The Woman.Lasă un răspuns

Site creat de