Studentie

Conferința ,,Dreptul la imagine” la Cluj

Conferința Dreptul la imagine la Cluj

Cea de-a doua ediție a conferinței ,,Dreptul la imagine” a venit cu ceva în plus față de ediția anterioară: animalele au fost tema principală de discuție. Evenimentul a avut loc în Aula ,,Mihai Șerban” a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară iar discuțiile au fost structurate pe patru paneluri: ,,Imagine și medicină veterinară”, ,,Artă și umanioare”, juridic și practic.

,,Clujul are o imagine bună, datorită vieții academice dar și a colaborării dintre universități”, a spus rectorul USAMV, Cornel Cătoi, făcând referință la cele patru universități care au colaborat în organizarea evenimentului: USAMV, UAD, UBB și UCDC.

În prima parte a conferinței, diferiți profesori universitari, filozofi și avocați au vorbit despre animalele în fotografie de-a lungul timpului dar și despre animalul ca subiect de drept.

Fotografiile trimise de studenții celor patru universități au fost analizate de un juriu, președintele acestuia fiind Eugen Săvinescu iar în a doua parte a conferinței, cele mai bune fotografii au fost premiate.


Articol realizat de Diana IlișiuLasă un răspuns

Site creat de