Liceu

Conferința educațională „Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine” la Cluj

vocea parintilor cluj e1487677685745

Sâmbătă, 4 martie, va avea loc la Cluj Napoca conferința educațională „Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine”, un eveniment dedicat părinților și educatorilor.

Evenimentul este susținut de Oana Moraru, expert educațional, educator, învățător și profesor cu 20 de ani de experiență în învățământ.

Conferința, adusă la Cluj-Napoca de FasTracKids, va avea loc la Transylvania College, începând cu ora 10.00, și își propune oferirea unor informații de ultimă oră despre cele mai importante praguri de dezvoltare ale copilului, de la 0 la 18 ani, precum și prezentarea ideilor și soluțiilor  – aplicabile acasă și în clasă – care determină 3 niveluri ale succesului: școlar, în viață și în echilibrul interior–minte-suflet.

Cum reușim noi, ca părinți, să umplem golul pe care școala tradițională nu reușește să îl umple astăzi în formarea copiilor noștri? Ce contează, cu adevărat, pentru copilul de astăzi și lumea de mâine?


• Care sunt pietrele de hotar pentru creșterea intelectuală și socială a copiilor în intervalul 0-6 ani și ce poți face tu, acasă, pentru asta;
• Care sunt strategiile de bază pentru succesul școlarului mic: 6-12 ani și cum poate suplini familia ce nu face învățătorul;
• Cum se descoperă vocația și cum apar motivațiile interioare după vârsta de 12 ani;
• Cum împăcăm școala tradițională cu nevoile viitorului, fără să așezăm copiii în conflict sau în defensivă.

Ediția de la Cluj a conferinței educaționale „Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine” a fost precedată de alte două evenimente, la Pitești și la Craiova, urmând ca următoarele ediții să aibă loc la Brașov și la Ploiești.

Inscrieri se fac la adresa voceaparintilor.ro.


Oana Moraru este consultant educațional în domeniul învățământului privat preuniversitar , fondatoarea școlii private Helikon, din Călărași, și creatoarea platformei Vocea Părinților (http://voceaparintilor.ro/). Din anul 2000 a sprijinit zeci de scoli si gradinite in procesul de autorizare si acreditare. Oana Moraru a absolvit Liceul Pedagogic si Facultatea de Litere din cadrul Universității din București, iar după absolvirea facultății a predat limba engleza timp de 11 ani în cadrul Școlii Internaționale din București, cumulând, de-a lungul carierei sale, mai mult de 20 de ani de experiență în învățământ.

 

FasTracKids aplică, începând cu anul 1998, o experiență unică de învățare în centre și școli din jurul lumii, stimulând curiozitatea înnăscută a copilului prin Avantajele FasTrack®: abilităţi de gândire critică, creativitate, comunicare, colaborare şi încredere. Programul combină un curriculum atrăgător cu un mediu de lucru distractiv şi cooperativ pentru a crea un elev al secolului 21 dinamic, scopul său fiind cum șă îl învețe pe copilul CUM să gândească, nu CE să gândească, pe fondul dezvoltării unei pasiuni pentru învăţarea pe tot parcursul vieţii.Lasă un răspuns

Site creat de