Studentie, Sport

Conferința internațională a Consorțiului Universitaria „Educație pentru sănătate și performanță” la UBB Cluj

conferinta educatie sport

Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul UBB, în parteneriat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității de  Vest din Timișoara și Clinica medicală Polaris, organizează în perioada 1415 octombrie 2016, conferința internațională a Consorțiului Universitaria „Educație pentru sănătate și performanță”. Evenimentul se va desfășura la sediul Facultății de Educație Fizică și Sport a UBB (str. Pandurilor, nr.7).

Secțiunea Educație pentru sănătate și Performanță sportivă se va desfășura vineri, 14 octombrie 2016, începând cu ora 10.00, la sediul FEFS din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, iar secțiunea Kinetoterapie și recuperare medicală se va desfășura sâmbătă, 15 octombrie 2016, începând cu ora 09.30, la sediul Clinicii medicale Polaris.

Totodată, cu ocazia acestui eveniment, vineri, 14 octombrie 2016, de la ora 15.30 vor avea loc și lucrările Forumului Decanilor facultăților  de educație fizică și sport din România.

 Lasă un răspuns

Site creat de