Din Zona

Conferinta Internationala “Metal Days 2016”

Metal Days 2016

România va găzdui, în perioada 18-19 mai 2016, “Metal Days” – conferinţă din Europa de Est care prezintă si doreste sa puna in discutie ultimele inovaţii din domeniul tehnologiei finisarii suprafeţelor metalice. Evenimentul internaţional este organizat de Rösler România, în parteneriat cu TIGER Coatings GmbH & Co. KG, J. Wagner GmbH şi Mankiewicz Gebr. & Co, în Poiana Braşov, la AnaHotels Sport, şi reuneşte cei mai importanţi specialişti din lume.

            Noile tehnologii din domeniu, care au avut la bază peste 80 ani de cercetare, vor revoluţiona cele mai importante industrii, atât din România, cât şi din lume. Printre cele mai importante industrii care vor trece la un alt nivel de evoluţie, datorită noilor descoperiri, se numără industria constructoare de maşini, industria navală, industria aeronautică, industria construcţiilor civile şi industriale (construcţiile metalice), industria constructoare de rulmenţi, industria productoare de tablă, industria energetică, industria extractivă (în special petrol), industria medicală şi industria prelucrătoare de aluminiu.

“Este un moment foarte important pentru cel puţin 10 industrii mari din România şi din Europa de Est. După mulţi ani în care am cercetat şi am inovat tehnologia suprafeţelor metalice, am ajuns la cel mai înalt nivel tehnologic din lume şi suntem pregătiţi să facem faţă noilor provocări în domeniu. Prin această conferinţă dorim să confirmăm, încă o dată, orientarea noastră către clienţi, deoarece toate investiţiile pe care le-am făcut, atât în produse, tehnologii şi servicii, au fost cândva nevoi nesatisfacute ale clienţilor nostri. Conferinţa propune participanţilor să arunce o privire dincolo de suprafaţă, aceasta, înainte de a respecta cerinţele legate de aspectul optic şi estetic, este expusă coroziunii, presiunii, frecării, protejarii şi izolării. Evenimentul nu este doar o expunere a noilor tehnologii de finisare a suprafeţelor metalice, ci el propune o discuţie liberă între organizatori şi participanţi, astfel încât să putem afla problemele cu care aceştia se confruntă în procesul de producţie”, declară Oana Vajkovski, Marketing and Developing Departament – Rosler România.

Conferinţa internaţională “Metal Days” a ajuns la a treia ediţie, primele două ediţii au avut loc în Bucureşti (2014) şi în Zagreb (2015). La ediţia din acest an, vor prezenta noile inovaţii din domeniu unii dintre cei mai buni specialişti din lume, precum: Benno Allerbauer (Rosler), Cosmin Vajkovszki (Rosler România), Rudolf Bitzinger (Wagner), Emilian Iana (Henkel), Helmut Lehner (Tiger), Dirk Wenske (Mankiewicz) şi Kristijan Marko (Mankiewicz). Evenimentul, care are loc anual în ţările din Sud Estul Europei, este proiectul complet al companiilor Rösler Ober‐flächentechnik GmbH, Tiger Coatings GmbH & Co KG, Mankiewicz Gebr. & Co și J. Wagner GmbH.

Rosler Oberflachentechnik GmbH este lider mondial în producţia sistemelor de vibrofinisare și de sablare. Rösler Oberflächentechnik GmbH furnizează, de asemenea, și instalaţii de vopsire și sisteme de conservare, precum și echipamentele tehnologice, care cuprind instalaţii de uscare și spălare în vederea finisării optime a suprafeţelor metalice sau a altor suprafeţe. Rosler Oberflachentechnik GmbH are sediul central în Bavaria şi are filiale în Marea Britanie, Franţa, Italia, Olanda, Belgia, Austria, Elveţia, Spania, Serbia, România, Rusia, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Africa de Sud, India și China, precum și mai mult de 156 de reprezentanţe în alte locaţii. Cu un număr de angajaţi, la nivel international, de 1.579, Rösler are o cifră de afaceri pentru ultimul an de 270 Milioane Euro și are sucursale în 16 ţări.

Pentru grupul Rösler, România reprezintă o piaţă foarte importantă pentru prezent și viitor, fapt pentru care, în 2015, se finalizează sediul Rösler România SRL în Otopeni, având o suprafaţă de 1000 mp, din care 300 mp spaţii de birouri, 200 mp depozit ce cuprinde o gamă variată de consumabile aferente vibrofinisării, tratării apei și sablării, piese de schimb pentru toate tipurile de echipamente, precum și 500 mp centru de servicii și testare profesionale de prelucrare umedă și uscată a suprafeţelor metalice și a altor suprafeţe.



Lasă un răspuns

Site creat de