Social & Cultura

Conferinţa motivaţională „Cultura – investiție de Succes” la Cluj

Cultura investitie de Succes

Cultura este unul dintre punctele cheie atunci când vorbim despre success. Fie că ne referim la lectură, arta sau cultură generală, aproape orice antreprenor sau om cu o carieră de succes are în spate un bagaj impresionant de cunoștințe pe care este gata oricând să le împărtășească.

    Astazi, de la ora 18:00, la Hotel Victoria, va avea loc o conferință motivațională  intitulată „Cultura – investiție de Succes”, în cadrul căreia, 4 oameni din domenii de activitate diferite vor discuta despre rolul pe care l-a avut cultura în evoluția și dezvoltarea lor profesională.

Timp de  două ore, cei patru invitați – Victor Miron (inițiatorul proiectului „Cărțile pe față”), Dana Eliza Șerdean (Make-up Artist), Adrian Farkas (IT Manager) și Cerasela Libeg (psiholog) vor împărtăși din secretele carierelor lor și vor demonstra că punctul comun al domeniilor în care activeaza este cultura.

Prin acesta conferina ne propunem să subliniem importanța şi rolul culturii în parcursul profesional.

      Pe lângă aceasta, conferinţa are şi un scop caritabil. Participanții vor avea ocazia să doneze bani care vor fi folositi pentru achizitionarea de alimente, care vor ajunge în perioada urmatoare la 200 de copii orfani şi batrani aflaţi în suferinţă la Mănăstirea Dumbrava din judeţul Alba” transmit organizatorii evenimentului.Lasă un răspuns

Site creat de