Uncategorized

Conferinta "Puterea relatiilor" ajunge in Cluj-Napoca

Slider Puterea Relatiilor Cluj

Puterea relațiilor. Călătoria de la vină către vulnerabilitate și vindecare„, revoluționara conferința care a adus împreună peste 350 de români la București, va fi susținută de Otilia Mantelers, Parenting by Connection Instructor, și Gaspar Gyorgy, psiholog clinician, și la Cluj. Conferinta are loc maine, de la ora 9:30, la „Cinema Florin Piersic”.

Evenimentul este unul regional, fiind asteptați să participe aproximativ 300 de părinți și specialiști din toate județele Ardealului. La inceputul anului viitor, „Puterea relațiilor” va ajunge și în Moldova.

În secolul vitezei pe cât de aproape suntem de conectarea online, pe atât de departe suntem de conectarea cu noi înșine. Trăim o perioadă cu multe provocări relaționale și profesionale, iar vindecarea constă în a învața să ne raportăm într-o manieră umană față de noi înșine și cei dragi nouă„, declară Gaspar Gyorgy, președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, completând că „avem nevoie să înțelegem mai bine emoțiile, inclusiv vina și rușinea, să ne acceptăm vulnerabilitatea și să ne asumăm angajamentul pentru vindecare. În lipsa acestui proces de creștere psihologică și relațională, toate celelalte preocupări ale noastre devin inutile și împovărătoare.”

Rușinea este teama de a fi respinși, de a nu fi iubiți; este un sentiment incredibil de dureros care dă glas convingerii că avem un defect profund care ne face nedemni să fim iubiți și să ne integrăm în comunitate. „Puterea ascultării face două lucruri miraculoase în ființa noastră: pe de o parte, ne ajută să eliberăm rușinea, vina și durerea prin mecanismele naturale cu care ne-am născut (râsul, plânsul, tremuratul, căscatul, oftatul și transpiratul), iar pe de cealaltă parte, descătușează întreaga noastră inteligență cu care mai apoi știm ce avem de făcut pentru a avea o viață mai bună„, adaugă Otilia Mantelers, Parenting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting și specialist în joaca terapeutică cu copiii de la 0 la 10 ani. Toți participanții conferinței de la Cluj-Napoca vor afla și vor exersa un instrument de conectare profund  vindecător – Listening Partenership (LP) de la Hand in Hand Parenting – care, din experiența vorbitorilor, este unul care conectează doi oameni atât de profund, încât vindecarea se produce datorită conectării care se naște în relația puternică dintre doi oameni.

 

 

Conferința durează 4 ore si este structurată în două părți, cei doi vorbitori interacționând cu participanții pe parcursul întregului eveniment. Toate detaliile legate de înscriere se găsesc pe http://paginadepsihologie.ro/. Imagini de la evenimentul din Bucuresti pot fi văzute aici: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.875727962510632.1073741831.746661195417310&type=3.

Organizatorii conferinței de la Cluj sunt Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, Otilia Mantelers, Pagina de Psihologie, cu sprijinul Cuibul Berzelor.

Otilia Mantelers și Gaspar Gyorgy sunt curatorii conferințelor internaționale susținute în România de specialiști renumiți la nivel mondial: Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, dr. Daniel Siegel și Michael Thompson. Până acum, peste 2.500 de părinți români și peste 1.000 de experți au beneficiat, prin participări la conferințe și cursuri de parenting, de expertiza celor doi.

Otilia Mantelers este considerată una dintre cele mai apreciate experte în parenting și sănătate relațională. Specializată în tehnici de lucru focusate pe joc și conectare emoțională, Otilia a reșit să readucă echilibrul în multe familii din România, iar conferințele sale au devenit o sursă de inspirație pentru numeroși specialiști în educație, psihologie și psihoterapie. Soție și mamă implicată, reușește să îmbine într-o manieră excelentă echilibrul dintre viața de familie și cariera profesională, iar cei trei copii îi sunt o sursă inepuizabilă de creativitate și reinventare personală„, spune Gaspar Gyorgy despre Otilia Mantelers.

 

„Gaspar Gyorgy, fondatorul și președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, este apreciat drept unul din cei mai de renume psihologi și psihoterapeuti de familie din România, care pornește noi trenduri în sănătatea relațională la noi în țară.  Munca lui vindecatoare cu persoanele și familiile pe care le-a călăuzit în procesul terapeutic, studiile sale neîncetate în domeniul relațiilor interpersonale, conferințele cu specialiști internaționali pe care le-a organizat, l-au făcut să fie specialistul de referință în domeniul psihologiei în România. Gaspar este unul din cei mai ardenți promotori ai mindfulness-ului relațional, al terapiei IMAGO de familie și crede cu tărie în puterea relațiilor interumane de a vindeca ființa umană și de a crea o lume mai bună„, răspunde, în oglindă, Otilia Mantelers.Lasă un răspuns

Site creat de