Timp liber, Important

Conferinţa „TEDxEroilor Women – What now?” în decembrie la Cluj-Napoca

TEDxEroilor Women - What now?

TEDxEroilor revine cu cea de-a XI-a ediție anul acesta, pe 9 decembrie, la Casa de Cultura a Studentilor, intr-o varianta hibrid, unde sunt asteptate in total peste 1000 de persoane (fizic si online) si care isi propune să evidențieze adevăratul potențial pe care femeile îl pot atinge.

Mereu inovator și îndrăzneț, TEDxEroilor reprezintă locul unde se oferă noi perspective, se redefinesc idei și se provoacă participanții să iasă din zona de confort, iar TEDxWomen este o conferinta dedicata puterii femeilor de a genera schimbari in bine.

Conferinta TEDxEroilorWomen Cluj devine, astfel, o platforma prin intermediul careia femeile pot sa inspire. Se axeaza pe unicitatea cu care fiecare femeie contribuie la schimbarea globala, ajutand astfel la remodelarea viitorului.

Ce ne rezerva viitorul? Care sunt provocarile femeilor in 2021?

În fiecare zi, femeile de pe tot mapamondul reprezintă fiecare în felul ei, schimbarea; fie că e vorba despre o fată care ajută economia din satul ei obținând un microcredit, fie că vorbim despre o femeie în poziție executivă, care se folosește de skill-urile ei pentru a genera transformarea, femeile crează și transformă viitorul. Femei de succes din industrii precum tehnologie, entertainment, design, cercetare cultură, afaceri, iau atitudine.

Determinarea lor, puterea și viziunea de care dau dovadă va influența in bine comunitățile din care fac parte și nu numai.

Tema aleasă pentru ediţia a unsprezecea, “What Now?”, propune participanților să descopere oportunități viitoare, data fiind realitatea ultimilor doi ani, iar scopul este acela de a fi un catalizator al progresului comunității locale și un prilej care aduce împreună oameni curioși, creativi și inovatori care cred în puterea ideilor de a schimba lumea.

Care sunt speakerii ce vor urca pe scena TEDxEroilor din acest an?

Diferențele îmbogățesc interacțiunile umane, iar la TEDx se fructifică această unitate în diversitate. Speakerii care vor urca pe scena acestei ediții sunt exemple de viață prin modul în care au luptat să-și atingă scopul, iar fiecare poveste este cât mai diferită.

Primele nume anunțate sunt:

Raluca Anton, Doctor in psihologie si psihoterapeut
Andreea Stanescu, GM LSEG Romania
Mihaela Brailescu, Coach de sanatate
Laura Savu, Fondatoarea Women Rally
Irina Gaspar – Moderator

Bilete și detalii:

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul www.tedxeroilor.com, iar până în data de 15 noiembrie (inclusiv), oricine poate beneficia de biletele Early Bird.Lasă un răspuns

Site creat de