Timp liber, Uncategorized

Conferința The Power of Storytelling revine la Cluj

power of storytelling

Conferința The Power of Storytelling revine la Cluj. Construită în jurul ideii că poveștile ne pot schimba lumea, PoS aduce unii dintre cei mai experimentați și inovatori povestitori într-un eveniment care-ți va umple tolba cu unelte, sfaturi practice și inspirație. 

Evenimentul va avea loc miercuri, de la ora 15, la Hotelul Golden Tulip din Cluj-Napoca.

Fie că ești jurnalist sau om de comunicare, marketer sau publicitar, ITist, artist, antreprenor, arhitect sau activist, poveștile te pot ajuta să-ți promovezi ideile, să crești o comunitate, să motivezi și să inspiri.

PoS Cluj, crescută din conferința care a ajuns la a cincea ediție în București, aduce la cea dea doua ediție speakeri multipremiați, cu experiență în varii domenii:

• Jacqui Banaszynski
Are o experiență de peste 30 de ani ca reporter și editor în presa americană – a scris de pe toate cele șapte continente, inclusiv Antarctica. Seria „AIDS in the Heartland”, povestea unui cuplu de fermieri gay bolnavi de SIDA, i-a adus în 1988 premiul Pulitzer.
În prezent, predă la Missouri School of Journalism, e editor la Poynter Institute și trainer pentru jurnaliști din toată lumea.

• Chris Jones
Scrie pentru Esquire US și ESPN The Magazine și e unul dintre vârfurile jurnalismului narativ. A câștigat două premii la National Magazine Awards: pentru „Home”, povestea a doi astronauți blocați în spațiu, și „The Things that Carried Him”, care reconstituie călătoria trupului unui soldat ucis în Iraq.

• Alex Gâlmeanu
Unul dintre cei mai importanți fotografi români, a publicat în majoritatea revistelor din România și a fotografiat pentru campanii publicitare naționale și internaționale. E interesat de istoria fotografiei și poveștile spuse de fotografiile de arhivă, experimentează și caută constant noi modalități de expresie.

• Starlee Kine
Om de radio dar nu numai, este producătorul Mystery Show, unul dintre cele mai populare podcasturi de azi. A produs pentru This American Life și a scris pentru The New York Times, New York Times Magazine și Capital New York. E unul dintre inovatorii formei: a spus povești pe tocătoare de lemn, în benzi desenate și pe post-ituri animate.

• Dragoș Bucurenci
Dragoș e trainer de comunicare, cu peste 1.000 de manageri instruiți în public speaking și storytelling. A construit ONGurile Salvați Dunărea și Delta și MaiMultVerde, a scris pentru ziare și reviste, a produs și prezentat emisiuni TV. După un MBA la Stanford, a fost consilierul de comunicare al Comisarului European pentru Politici Regionale.

Află mai multe despre speakeri: http://www.thepowerofstorytelling.org/cluj/#speakers

→ Programul conferinței: http://www.thepowerofstorytelling.org/cluj/#schedule

− Cea mai mare parte a conferinței va fi în limba engleză. −

Conferința este sold out.

Pe măsură ce confirmăm participarea celor înscriși, e posibil să mai apară locuri libere − așa că deschidem o listă de așteptare. Ca să te înscrii pe ea, scrie-ne la lepadatuioana@gmail.com cu subiectul ”Listă de așteptare”.Lasă un răspuns

Site creat de