Uncategorized

Conferința toamnei în Capitala Europeană a Tineretului, BLINK – The Youth Conference

BLINK - The Youth Conference
 Conferința toamnei în Capitala Europeană a Tineretului, BLINK – The Youth Conference.

Finalul de noiembrie le pregătește tinerilor Clujului 3 zile de educație non-formală cu o agendă ieșită din tipare bazată pe prezentări pe teme alese de public, dezbateri Oxford Style, prezentări maraton și multe alte activități reunite în cadrul unei conferințe cu și despre tineri cu inițiativă care și-au lăsat amprenta în comunitățile lor.

Blink va avea loc în 20-22 noiembrie la Cluj Arena și va aduce în Capitala Europeană a Tineretului speakeri din țară și din străinătate, din domenii de activitate precum business, tehnologie, arte, creativitate, educație, care au in comun faptul că au devenit lideri de opinie și inovatori în domeniile în care excelează. Pentru 3 zile aceștia vor răspunde la intrebări, vor fi provocați și vor provoca tinerii participanți, aducând în centrul atenției teme de interes pentru ei, soluții la problemele pe care și ei le-au întâmpinat, evidențiindu-le potențialul și importanța implicării lor în comunitate.

Agenda conferinței Blink va cuprinde activități ieșite din tipare precum prezentări pe teme alese de public, dezbateri Oxford Style, prezentări maraton, workshopuri ș.a. și își propune să scoată în evidență importanța networkingului, a efortului de echipă, a proceselor continue de învățare și dezvoltare personală și profesională. Scopul conferinței este să-i facă pe tinerii participanți să înteleagă esența progresului și pașii necesari de parcurs până acolo, cum și de ce merită să se implice și să încerce să îmbunătățească comunitățile din care fac parte, altfel spus, Blink – Don’t miss the point!


“Credem cu tărie că tinerii sunt cea mai importantă resursă a comunității noastre și că non-conformismul și ideile lor inovative vor construi comunități mai puternice în viitor. Cluj-Napoca are norocul de a fi un oraș universitar cu peste 80.000 de studenți, foarte mulți dintre aceștia tineri ieșiți din tipare care ne provoacă la progres și inovație.” spune Alexandra Mihali, Vicepreședinte Federația Share Cluj-Napoca.

Blink va avea loc în sala de conferințe de la Cluj Arena, unde peste 300 de tineri sunt așteptați să participe la panelurile de discuții pregătite special pentru generația celor care sfidează și re-creează regulile.

Accesul la conferință se va face pe baza de bilet. Elevii și studenții își pot achiziționa bilete la prețuri reduse în luna octombrie de pe Biletmaster.ro ( bit.ly/Presale_Tickets_BLINK ), mai mult, organizatorii pregătesc și pachete de grup pentru cei care vin în echipă.

Mai multe detalii în curând pe canalele oficiale Blink:
www.blinkconf.ro
https://www.facebook.com/BlinkCluj

Blink este un proiect strategic al programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.Lasă un răspuns

Site creat de