IT

Conferința Voxxed Days ajunge la Cluj-Napoca

Voxxed Days Cluj-Napoca

După succesul obținut la primele două ediții ale Voxxed Days Bucharest (11 martie 2016 și 10 martie 2017), la care au participat aprox. 500 de persoane și unde au fost prezentate 5 sesiuni în paralel și 4 workshop-uri, conferințele Voxxed Days se extind în Transilvania.

Conferința Voxxed Days Cluj-Napoca va avea prima ediție pe data de 22 noiembrie.

Organizată de către Incremental Community, evenimentul este o inițiativă internațională, conferințe similare având loc în multiple orașe din Europa și Asia

Voxxed Days reprezintă incubatorul pentru renumita conferință Devoxx, organizată în țările în care comunitățile de developeri sunt extrem de dezvoltate și adună peste 1.000 de participanți.

Conferința Voxxed Days Cluj-Napoca se va desfășura la Grand Hotel Napoca, unde vor fi organizate 18 de sesiuni în 3 săli în paralel, pe următoarele domenii:

  • JMV, Machine Learning, Big Data
  • Web & Mobile
  • DevOps, Architecture, Databases

De asemenea, într-o sală separată se vor ține workshop-uri de câte 2 ore.

Speakerii sunt personalități marcante pe plan internațional și specialiști de renume în cele mai noi tehnologii în domeniu. Lista speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului.

Organizatorii conferinței își propun să contribuie la cristalizarea comunității românești de dezvoltatori și să o ajute să crească într-un ritm susținut.

Pentru membrii comunității Cluju.ro (persoane fizice) se oferă un discount de 20% din prețul biletelor, care poate fi accesat completând acest formular și introducând la rubrica “Discount code” codul VDCLUJ20CU.Lasă un răspuns

Site creat de