IT

Conferința ZF Branduri Românești la Cluj-Napoca

Conferința ZF Branduri Românești la Cluj-Napoca

Ziarul Financiar organizează joi, 24 mai, la Cluj-Napoca, conferința “Branduri Românești” unde creatorii celor mai puternice branduri românești vor împărtăși din experiența lor.

În acest moment, economia românească nu poate avansa fără ca antreprenorii să-și asume faptul că investiția în branding este singura care îi poate propulsa atât pe piața internă cât și pe cea internațională.

La conferință vor veni atât oameni care au inventat branduri puternice în industria alimentară, precum fondatorul Zuzu, Raul Ciurtin, cât și cei care au astăzi grijă de un brand de apă minerala vechi de 200 de ani precum Borsec.

Necesitatea investiției într-o marcă de origine protejată precum Telemeaua de Ibănești va fi explicată de Mircea Todoran, director general Mirtatod, compania care produce această brânză.

Companiile și antreprenorii interesați să participe la eveniment vor avea ocazia să cunoască businessuri antreprenoriale românești care au rezistat și s-au diferențiat pe piață.

Antreprenorul Raul Ciurtin, care a dezvoltat producătorul de lactate Albalact până la poziția de lider de piață, vândut apoi în 2016 către gigantul francez Lactalis, a reintrat în business prin preluarea companiei Prefera Foods din Alba și a brandului Capricii și Delicii.

Cât costă să dezvolți un brand? De cât timp ai nevoie? Care sunt pașii de urmat?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspuns la Conferința “Branduri Românești” organizată de Ziarul Financiar la Cluj-Napoca.

Industria IT va fi reprezentată de Marcel Borodi, CEO-ul al furnizorului de soluții IT Net Brinel și de Voicu Oprean, antreprenorul care a fondat compania de software AROBS Transilvania software.

Adrian Doncea, directorul creativ al agenției de publicitate  Heraldist & Wondermarks din Cluj va explica pașii necesari pentru construcția unui brand.

Felicia Tulai, antreprenoarea care deține alături de familia sa afacerea Luna Solai va spune povestea unui brand românesc de uleiuri care a început în urmă cu 17 ani, într-un sat ardelenesc.

La eveniment va fi prezent și antreprenorul din industria agricolă Levente Szell, directorul producătorului de semințe Agrosel, si Cosmin Moldovan, directorul Moldovan-Carmangeria Sânnicoară, una dintre cele mai importante companii de pe piaţa cărnii şi a preparatelor din carne din Cluj.

Din partea Raiffeisen Bank România, partener al Ziarului Financiar la acest eveniment, va participa Felix Daniliuc, director executiv al băncii.Lasă un răspuns

Site creat de