De Vazut, Important

Conferințe europene în martie la Cluj

Conferințe europene în martie la Cluj

Mai multe conferințe europene se vor desfășura, în luna martie, La Cluj-Napoca.

În data de 18 martie, ora 10:00, la Transylvania College (Aleea Băisoara 2, Cluj-Napoca), se va desfășura conferința „The International Youth Summit of Transylvania”. Evenimentul se află sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Conferința este organizată exclusiv de elevi pentru elevi.

În perioada 21-22 martie va avea loc Startup Europe Summit – conferința Comisiei Europene privind Startup-urile tehnologice organizată în parteneriat cu Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și Primăria municipiului Cluj-Napoca.

În 24 martie este programată Conferința „Fraternitatea italo-română – La fratellanza italo-romena”. Aceasta este organizată de către Italian Business Club, cu patronajul Ambasadei Italiei în România, în parteneriat cu Romanian Business Leaders și Radio Renașterea și cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. La eveniment și-au anunțat prezența: Comisarul European CORINA CREȚU, Mitropolitul Andrei, primarul Clujului, Emil Boc, vicepreședintele CJ Cluj, István Vákár, inițiatorul proiectului RePatriot și fost ministru pentru Societatea Informațională, Marius Bostan, reprezentantul Diocezei Ortodoxe Române din Italia, reverendul Octavian Schintee, consulul onorific al Italiei la Cluj, Massimo Novali.

În perioada 25-26 martie se va desfășura Conferința comisiei COTER din cadrul Comitetului European al Regiunilor (CoR) pe tema „Susținerea și dezvoltarea unei politici de coeziune eficiente pornind de la autoritățile locale și regionale din Uniunea Europeană”. La eveniment vor participa comisarul european pentru politica regională, Corina Crețu, vicepreședinta Consiliului Regional Nouvelle-Aquitaine, Isabelle Boudineau, ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba și președintele delegației române la CoR, Robert Negoiță.

Conferințele se vor desfășura în contextul președinției Consiliului Uniunii Europene.Lasă un răspuns

Site creat de