Studentie, Important

Congresul Național al Studenților Farmaciști din România are loc la Cluj

Congresul Național al Studenților Farmaciști din România are loc la Cluj

În perioada 10-14 aprilie are loc în Cluj-Napoca a XVII-a ediție a Congresului Național al Studenților Farmaciști din România.

Evenimentul organizat în acest an de către Organizația Studenților Farmaciști Cluj-Napoca din cadrul UMF  “Iuliu Hațieganu”, reuneşte în inima Transilvaniei în jur de 400 de participanţi din toate colţurile ţării.

Pe parcursul a celor patru zile, gazdele evenimentului au pus la punct un progam educaţional susţinut de numeroşi speakeri naţionali şi cadre universitare, precum şi un program social pe măsura aşteptărilor.

Congresul Național al Studenților Farmaciști din România este un eveniment complex, dedicat celor peste 6000 de studenți farmaciști din țară, dar și absolvenților și farmaciștilor din România, fiind unul din cele mai așteptate evenimente din domeniul farmaceutic. Această ediție se axează pe viitorul profesiei de farmacist și pe modul în care aceasta este percepută la noi în țară. Principalele discuții se vor concentra asupra domeniilor de profesie și asupra unor provocări care pot fi întâlnite pe parcursul carierei.

Pentru a acoperi în totalitate toate subiectele abordate în cadrul acestei teme vor fi implicate cadrele didactice ale Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, precum și numeroși speakeri naționali care vor contribui la dezvoltarea personală și profesională a participanților.

Primirea participanţilor a avut loc miercuri, 10 aprilie, aceştia fiind întâmpinaţi de către gazdele evenimentului cu un tur al oraşului. Pe parcurusul zilelor următoare, vor avea loc numeroase activităţi precum simpozioane, workshop-uri pe diferite teme care abordează domeniul farmaceutic şi nu numai, iar în paralel cu acestea va avea loc Sesiunea de prezentare a lucrărilor ştiinţifice şi Adunea Generală a Federaţiei Asociaţiilor Studenţeşti Farmacişti din România.

În cadrul programului educaţional va avea loc campania de sănătate publică cu tema “Allergy, away!” cu ocazia căreia vor fi expuse cele mai importante informații despre alergii, dar și curiozități inedite care pot fi aflate sâmbătă, 13 aprilie, între orele 9-17 în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Seara de gală va marca încheierea acestui eveniment, celebrarea momentelor petrecute împreună, a tuturor lucrurilor noi învăţate, a prieteniilor create şi a motivaţiei deprinse în urma acestor zile.Lasă un răspuns

Site creat de