Studentie, Important

CONSENS – eveniment organizat de Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

CONSENS - eveniment organizat de Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca organizează şi în acest an evenimentul Consens.

Acest eveniment are ca scop aducerea atât în fața studenților, cât și în fața cadrelor didactice ultimele noutăți din domeniul construcțiilor.

De asemenea, prin CONSENS, ASCUT dorește să creeze un mediu propice de socializare care să aducă numai beneficii, atât studenţilor, profesorilor, cât și firmelor participante, urmărind astfel să elimine orice discrepanţă sau barieră existentă în relaţia de comunicare dintre aceștia.

Fiind prezente unele dintre cele mai prestigioase firme specializate pe construcții și domeniile aferente ei, studenții au ocazia de a intra în contact direct cu reprezentanții acestor companii, aceștia din urmă având posibilitatea de a face o selecție a celor mai buni și pasionați studenți, pentru ca, pe viitor, să se alăture echipei de profesionaliști din cadrul firmei pe care o reprezintă.

Printre firmele partenere care vor fi prezente şi fără de care acest eveniment nu ar fi avut loc se numără: IDEA StatiCa, KESZ, POPP&Asociaţii, Viarom, Holcim, ASA Consolis.

Prezentările se vor desfăşura online pe platforma Google Meet, link-ul fiind accesat de pe pagina de facebook a Asociaţiei Studenţilor Constructori din Universitatea Tehnică.Lasă un răspuns

Site creat de