Timp liber, Important

#ConstruimViitor – un nou eveniment la Cluj dedicat tinerilor și studenților

#ConstruimViitor - un nou eveniment la Cluj dedicat tinerilor și studenților

ConstruimViitor este primul eveniment din seria Idei cu Spor dedicat tinerilor și studenților aflați la început de carieră.

În deviza Creștem Lideri, Construim Viitor proiectul IDEI CU SPOR, organizat de Școala SPOR (Școala Pentru Oameni Responsabili), ce constă într-o serie de conferințe lunare, deschise și interactive în care invităm oameni inteligenți, interesanți, cu cariere solide, experiențe și performanțe valoroase ca să vă vorbească despre cum arată viitorul în perspectiva lor.

Evenimentul este gratuit și va avea loc în fiecare lună.

Speakerii evenimentului

Georgina (Gina) Lupu-Florian – CEO și fondatoare a Wolfpack Digital

Este parte din Consiliul Director al clusterului Transilvania IT și este una dintre

co-fondatoarele comunității Women in Tech Cluj. Având un profil multidisciplinar (în inginerie, psihologie, management și industrii creative), Gina a lucrat personal în ultimii 10 ani cu peste 50 de antreprenori din întreaga lume, din sectoare precum transport, IT, sănătate, educație sau finanțe. Compania ei a început să construiască și propriile produse digitale în domeniile health-tech și greentech.

Dragos Dușe – Fondator și CEO Synaptiq

Expert în Machine Learning, fizician premiat și cercetător pasionat, Dragoș intenționează să-și folosească cunoștințele pentru a revoluționa industria sănătății. Synaptiq este un startup AI specializat pe dezvoltarea de software pentru industria MedTech. Produsul lor îmbunătățește planificarea tratamentului cu radioterapie, iar scopul acestei tehnologii este să ajute medicii oncologi să poată mai mulți pacienți.

Tania Munteanu – Director Operațional Jibe Company

Cu o carieră profesională de peste 14 ani, a lucrat și a învățat în multe medii internaționale BPO, ocupând poziții de manager în companii cunoscute la nivel național și internațional precum Jibe, Bombardier, Provably Fair, Genpact, Groupama și Banca Transilvania.

Absolventă a studiilor în MBA, Managementul dezvoltării afacerilor, Comunicare Managerială și Resurse Umane, recrutează oameni grozavi și le potrivește cariere pe măsură. Îndrăgostită de tot ce înseamnă natura umană, dar cel mai mult de experiența și emoțiile pe care oamenii le pot crea împreună, afirmă că printre cele mai mari motivații de a excela într-un mediu sunt chiar oamenii.

Când și unde va avea loc evenimentul:  

24 martie 2022, începând cu ora 18.00, la Stables str. Onisifor Ghibu 20A, (în spatele clădirii The Office și MHP).

Te poți înscrie cu ajutorul formularului https://forms.gle/tYrrE9PK7Pqz5x5s9 sau poți vizita pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/1636583343360115Lasă un răspuns

Site creat de