Uncategorized

Copiii din Cluj au participat la concursul ,,Micul biciclist şi siguranţa lui"

Copiii din Cluj au participat la concursul ,,Micul biciclist şi siguranţa lui"

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc prima ediţie din acest an a concursului ,,Micul biciclist şi  siguranţa lui”, sub motto-ul ,,Azi în joacă, mâine în trafic, în siguranţă”.

Poliţiştii din cadrului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Biroul Prevenirea şi Analiza Criminalităţii şi Serviciul Rutier – au fost alături de participanţi şi părinţi, transmiţând informaţii pentru siguranţa acestora în trafic.

Aproximativ 40 de concurenţi, băieţi şi fete, au luat startul în competiţie, cei mai buni dintre ei fiind premiaţi de către organizatori cu medalii, diplome şi cadouri.

Concurenţii ,,Micul biciclist şi  siguranţa lui”, au luat startul într-un poligon în care au trebuit să-şi dovedească îndemânarea privind conducerea bicicletei dar şi cunoaşterea regulilor de circulaţie specifice atunci când sunt pe traseu, poliţiştii asigurând arbitrajul în concurs.

Aceste competiţii au ca scop pregătirea copiilor, atât din punct de vedere practic cât şi teoretic, cu privire la conducerea bicicletei, dar şi cunoaşterea legislaţiei rutiere şi a obligaţiilor ce le revin bicicliştilor în trafic.

Activitatea a fost organizată de către Clubul Sportiv ,,Clujul Pedalează”, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

 Lasă un răspuns

Site creat de