Uncategorized

Cornel Cătoi este noul rector al USAMV Cluj

Cornel Cătoi este noul rector al USAMV Cluj

Profesorul universitar Cornel Cătoi este noul rector al USAMV Cluj. Acesta a fost ales, astăzi, în funcţia de rector după ce a obţinut 141 de voturi, cu 3 mai multe decât contracandidatul său Ioan Ștefan Groza. Cătoi va prelua fotoliul de rector al USAMV Cluj de la profesorul universitar Doru Pamfil care a fost în funcţie timp de două mandate.

Cornel Cătoi este din 2012 decanul Facultății de Medicină Veterinară. Acesta îndeplineşte şi funcţia de profesor la Anatomie Patologică, Diagnostic Necropsic şi Medicină Legală la Facultătea de Medicină Veterinară.

Ca şi specializare, Cornel Cătoi a obţinut în 2002 titlul de doctor în Medicină Veterinară cu teza de doctorat „Studiul aterosclerozei spontane şi induse la animale”. CV-ul noului rector al USAMV Cluj îl găsiţi aici.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca este continuatoarea instituției de învățământ agricol fondată pe domeniul Cluj-Mănăștur în 1869 și ridicat la rang de academie în 1906. Este una din cele mai vechi școli superioare de agricultură din Europa.

În cadrul USAMV Cluj studiază peste 6000 de studenţi.Lasă un răspuns

Site creat de