Uncategorized

Cortina Events Teens aduce în premieră la Cluj spectacolul CLASA – un teatru pentru adolescenţi

CLASA

Cortina Events Teens prezintă spectacolul CLASA, în regia lui Mihai Răzuş, produs de Teatrul Excelsior din București împreună cu Asociaţia Artextract. Reprezentaţia va avea loc sȃmbătă, 12 martie, ora 19, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Premiat la cea dea IIIa ediţie a Festivalului Vostru, al Adolescenţilor (810 mai 2015, Petroșani) pentru regia remarcabilă și interpretarea tinerilor actori împreună formează trupa „Insert The Name Here” , CLASA este primul proiect de teatru social din cadrul programului de reprezentare culturală şi implicare socială Tu poţi alege!

Un show modern și dinamic, CLASA promite actorie, pantomimă, dans și proiecţii video de zile mari și mici.

Între mirajul internetului şi al drogurilor, între mirajul sinuciderii şi al sentimentului erotic, între mirajul supermarketului şi al frumuseţii perfecte, aşa cum o propovăduiesc televiziunea, tabloidele şi revistele glossy, adolescenţii trăiesc şi se descoperă pe măsură ce descoperă chipurile lumii din jur. […] Breviar al primei tinereţi, „Clasa” poate fi un fel de clopoţel care sună să anunţe un sfârşit şi un început – sfârşitul copilăriei şi începutul adolescenţei pline de ispite″ scrie Dana Ionescu, redactor yorick.ro.

Preţ bilete: 29 și 39 lei, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală. Bilete disponibile online prin biletmaster.ro, la standul de bilete din Iulius Mall, la Casa de Cultură a Studenţilor și la Agenţia Teatrală.

Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție la adresa: teens@cortinaevents.ro @ Cortina Events Teens

Despre organizatori

După doi ani de spectacole pentru întreaga familie, Cortina Events face un pas mai aproape de adolescenţi și lansează Cortina Events Teens. Proiectul se adresează tinerilor din ClujNapoca și prezintă acele creaţii artistice în care cei de pe scenă și cei din sală împart aceeași vȃrstă, unde cei deo parte și de alta a cortinei se confruntă cu aceleași speranţe și temeri vis àvis de tot cei înconjoară. Credem că o cortină nu separă, ci apropie.Lasă un răspuns

Site creat de