Uncategorized

Corul Armatei Roşii, concert la Sala Polivalentă din Cluj

RedArmyChorus

Corul Armatei Roşii, sub conducerea generalului Viktor Eliseev, care va concerta la Bucureşti pe 22 şi 23 septembrie, a anunţat un al treilea spectacol pe care îl va susţine în România, pe 21 septembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Invitatul special al serii este baritonul Florin Estefan, relatează Mediafax.

Spectacolul Corului Armatei Roşii de la Cluj-Napoca face parte din turneul internaţional care a debutat în luna mai, la Istanbul. Turneul mai include spectacole pe mari scene din Ungaria, Franţa, Belgia, Elveţia, Slovacia şi Italia.

De asemenea, Corul Armatei Roşii va susţine două concerte la Sala Palatului din Bucureşti, pe 22 şi 23 septembrie.

Biletele pentru spectacolul de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au fost puse în vânzare la preţuri care variază în funcţie de locul ocupat în sală: VIP – 200 de lei, categoria I – 160 de lei, categoria a II-a – 100 de lei, categoria a III-a – 75 de lei, categoria a IV-a – 65 de lei şi categoria a V-a – 45 de lei.

Corul Armatei Roşii are sediul în centrul istoric al Moscovei, lângă Piaţa Roşie, la câteva sute de metri de Teatrul Balşoi şi de turnurile Kremlinului. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 şi a susţinut show-uri în peste 50 de ţări alături de Corul Armatei Roşii, care este marcă înregistrată în 32 de state.

Red Army Choir are dimensiunea unui ansamblu, cu 350 de membri, printre care se numără solişti, dansatori, muzicieni, coregrafi şi dirijori. În general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Roşii călătoreşte cu 100 de artişti.Lasă un răspuns

Site creat de