Uncategorized

Cristina Bălan a câştigat Vocea României 2015

cristina balan a câştigat Vocea României 2015

Cristina Bălan a câştigat, în această seară, trofeul Vocea României 2015. Aceasta a fost votata de cei mai mulţi telespectatori şi, astfel, a câştigat cei 100.000 de euro şi trofeul Vocea României – sezonul V.

Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, şi Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga, au urcat, in aceasta seara, pentru ultima dată în acest sezon pe scena vocilor, unde au luptat pentru marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.


Vocea Romaniei – Finala 2015: Cristina Balan – This Is My Life pe vocearomaniei.protv.ro

Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact, a studiat muzica încă din clasele primare. Mult mai târziu a ajuns studentă la Conservator, dar a renunţat după doi ani la acesta din cauză că se plictisise de prea multă teorie, conform Pro TV. În 1998, aceasta a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact, iar mai târziu a înfiinţat trupa ABCD. De un an şi zece luni, Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, este mama unor gemeni, Toma David şi Matei Nikolas. În această perioadă, şi-a dedicat timpul creşterii celor doi băieţei, dar spune că nu poate să renunţe la pasiunea sa pentru muzică. Acesta este motivul pentru care a decis să participe la „Vocea României”.

Michel Kotcha, în vârstă de 23 de ani, este din Coasta de Fildeş şi studiază în România, fiind masterand în Bucureşti. Este pasionat de muzică de când mergea la repetiţii cu mama sa, care cânta într-un cor. Tatăl său nu ştie că Michel vrea să îşi facă o carieră în muzică, întrucât acesta a decis să nu îi spună, fiindu-i teamă de reacţia sa. Are şapte fraţi şi pe toţi tatăl lui Michel i-a ajutat să facă o facultate. În momentul în care unul dintre ei ajunge să fie independent din punct de vedere financiar, îşi ajută tatăl ca să poată trimite la studii pe altcineva din familie. Michel Kotcha a venit la studii în România la recomandarea unchiului lui. Spune că româncele sunt foarte frumoase şi că îi plac sarmalele şi tochitura.

Tobi Ibitoye, în vârstă de 22 de ani, a venit în România în 2009, atunci când tatăl său a fost detaşat la Ambasada Nigeriei din Bucureşti. În 2012, familia lui Tobi s-a întors în Nigeria pentru că tatăl său s-a pensionat, dar el a rămas să îşi termine studiile la Facultatea de Biologie. Îi place în România, dar spune că i-a fost greu să se acomodeze în această ţară, însă a reuşit după ce şi-a făcut prieteni. Îi place foarte mult mâncarea românească, în special sarmalele.

Tomi Weissbuch, în vârstă de 18 ani, a început să cânte atunci când a fost descoperit de dirijoarea de cor a surorii lui. Amândoi învăţau în aceeaşi şcoală, iar sora sa făcea parte din cor. Dirijoarea l-a auzit cântand într-un colţ şi i-a propus să încerce şi el să cânte. După ce a părăsit corul şcolii a făcut pauză timp de trei ani. Tomi şi-a botezat toate chitarele cu nume ce încep cu litera „j”, iar chitara cu care a mers la preselecţiile pentru „Vocea României” se numeşte Jordan. Tomi Weissbuch este pasionat şi de actorie, studiază şi îi place să joace diferite personaje. (MEDIAFAX)Lasă un răspuns

Site creat de