Social & Cultura

Cu sau fără dres? Cum să porți sandalele?

Cu sau fără dres? Cum să porți sandalele?

Până de curând, criticii din industria fashion taxau destul de dur celebritățile care îndrăzneau să asocieze orice tip de sandale sau pantofi decupați cu dresurile. Și la drept vorbind, nu este întocmai estetic să-ți porți degetele la vedere, în contextul în care există acea întăritură clasică pe care dresurile comune o au la bază. Pe lângă faptul că arată ușor inestetic, dresurile maschează și acea minunăție de pedichiură, un atu sexy al unei femei. 

Ei bine, în prezent, combinația de dres și sandale a devenit una extrem de apreciate în tendințele modei. Însă nu orice fel de dresuri, ci acele modele de ciorapi cu vârf decupat sau modele de dresuri lipsite de acea întăritură inestetică despre care îți vorbeam anterior. Apărute relativ recent, aceste tipuri de dresuri reprezintă soluția ideală pentru momentele în care îți dorești să porți o pereche de sandale de damă cu toc din piele într-un mod stylish, demn de Fashion Week. Iată cum să porți sandalele și cum le poți asocia cu dresuri! 

De ce să porți dresuri cu sandale? 

Dacă în trecut asortarea dresurilor în ținute reprezenta o reală provocare, acum există soluții atât de diversificate, încât orice femeie poate construi ținute cu dresuri într-un mod effortless chic, chiar și atunci când ținutele presupun purtarea unei perechi de sandale. 

Dacă ești pasionată de modă și îți place să fii în pas cu tendințele, cu siguranță vei găsi o mulțime de motive pentru care să porți dresuri, chiar și în combinațiile vestimentare ce implică sandale. Și dacă nu găsești, îți vom oferi noi câteva motive pentru care merită să porți dresuri cu sandale: 

  • Dresurile ajută piciorul să nu mai alunece în sandale; 
  • O pereche de dresuri transformă piciorul într-unul elegant; 
  • Dresurile oferă un plus de eleganță și rafinament oricărui outfit cu sandale; 
  • Rochiile și fustele nu se vor lipi inestetic de picior; 
  • Dresurile au capacitatea de a matifia piciorul; 
  • Dresurile sunt excelente pentru tinutele cu sandale din sezonul rece. 

Cum sa porti sandalele cu dresuri? 

Pe baza numeroaselor motive descrise anterior, în care încercam să te convingem că dresurile pot fi asocierea ideală pentru o pereche de sandale, pentru a obține ținute cool de sezon, îți vom oferi în rândurile de mai jos și câteva idei de asocieri ale dresurilor cu sandalele, din care să te poți inspira. 

Sandale cu toc și dresuri fine transparente din mătase 

Chiar dacă dresurile negre pot părea adesea plictisitoare, atâta vreme cât vei asocia un dres negru fin, din mătase, cu o pereche de sandale cu toc subțire, ținuta obținută va deborda de rafinament și eleganță.

Sandale cu toc gros și dresuri din plasă nude 

O ținută chic urbană poate fi completată cu o pereche de sandale cu toc gros din piele și o pereche de dresuri din plasă nude, cu diferite aplicații glam. Pentru un look de efect, poți combina astfel de modele de dresuri cu o pereche de sandale argintii, dacă îți place să experimentezi și să fii jucăușă! 

Sandale cu platforma si dresuri colorate 

Un look excentric de sezon poți obține atunci când îndrăznești să asociezi o pereche de sandale cu platformă cu dresuri colorate. Adu și tu vibe-ul anilor 70’ în ținutele tale de sezon și adoptă un look vesel și colorat cu ajutorul acestei combinații vestimentare. 

Sandale cu toc kitten și dresuri colorate opace 

În sezonul rece poți opta întotdeauna pentru dresuri colorate opace, care să ofere picioarelor tale confortul termic dorit, chiar și atunci când nu vrei să te desparți de sandalele tale preferate. Optează pentru o pereche de sandale cu toc kitten și o pereche de dresuri opace lipsite de acea cusătură inestetică, pentru un look stilat. 

Sandale cu barete și dresuri cu modele 

Dresurile cu modele nu se lasă mai prejos în topul preferințelor, mai ales că se pot transforma în piesa de rezistență a unei ținute cu sandale. Asociază și tu o pereche de dresuri cu carouri cu o pereche de sandale cu toc gros și barete, într-un outfit elegant alb-negru. 

În timp ce sezonul cald cu siguranță este adeptul purtării sandalelor fără dress, combinația de sandale cu dresuri este ideală în momentul în care dorești să porți în continuare cele mai frumoase perechi de sandale în sezonul rece. Doar te-ai convins de nenumăratele combinații chic pe care le poți face! Lasă un răspuns

Site creat de