IT, Important

Cu Stailer e mai ușor să te menții în formă

Cu Stailer e mai ușor să te menții în formă

Odată cu înaintarea în vârstă, corpul nostru pare că nu ne mai ascultă, iar mobilitatea și vitalitatea devin din ce în ce mai scăzute. Pentru a se menține în formă, unii aleg exerciții costisitoare la sală, alții alergatul pe bandă, însă timpul și problemele te copleșesc și parcă nu mai au nici energia și nici voința de acum douăzeci de ani.

O soluție pentru a te menține în formă și chiar pentru a-ți îmbunătăți tonusul și modul în care arăți este masajul de relaxare. Este o opțiune la îndemâna tuturor, cu efecte verificate în timp, mai ales de către reprezentantele sexului frumos. Iar dacă până nu demult saloanele de masaj erau considerate ceva exclusivist, astăzi ai și tu posibilitatea să testezi beneficiile relaxării totale, prin intermediul aplicației Stailer.

Nu mai este nevoie să dai telefoane, nici să străbați străzile prin cine știe ce colț al orașului. Totul este la îndemâna ta, prin doar câteva click-uri pe telefonul mobil.

Cum să îți alegi salonul de masaj care te avantajează

Cu aplicația Stailer, alegerea unui salon de masaj profesional nu mai este o problemă. Dacă în această meserie se știe că sunt nelipsite recomandările, ei bine, acum ai ocazia să vezi chiar tu recenzii ale celor care au beneficiat de serviciile saloanelor de masaj din oraș. Prin urmare, dacă ești în căutare de un salon cu masaj femei Cluj, spre exemplu, prin intermediul acestei aplicații vei avea acces la saloanele cele mai apropiate de tine și care te avantajează din toate punctele de vedere.

Dacă ai procedat deja la descărcarea aplicației pe telefonul mobil, atunci lucrurile sunt extrem de simple pentru tine. Odată cu permisiunea pentru accesarea locației telefonului, Stailer îți va afișa saloanele de masaj din aria ta de acoperire. În cazul în care dorești informații despre un salon din alt oraș, nu ai decât să bifezi din câmpul special destinat orașul care te interesează, precum și serviciul de care dorești să beneficiezi.

Vei observa că, în afară de saloane masaj, ai acces la o gamă completă de servicii din industria de înfrumusețare, printre care și coafura sau frizeria, epilarea ori pensatul. Totodată, pe lângă masajul de relaxare, poți beneficia de masaje de remodelare corporală, masaj anticelulitic sau de rejuvenare facială, cu toate tratamentele și procedurile incluse în pachete speciale. Pentru a nu avea surprize neplăcute în ceea ce privește bugetul, dacă instalezi aplicația Stailer poți vedea inclusiv tarifele orientative pentru serviciile oferite de fiecare salon, inclusiv pentru saloanele de masaj.

Câteva cuvinte despre Stailer

Stailer este o aplicație destinată industriei frumuseții din România. Bazată pe o idee pe cât de simplă pe gât de generoasă, aceasta permite efectuarea de programări la saloanele asociate, prin simpla înregistrare după descărcarea pe telefonul mobil. Dacă la început Stailer acoperea doar câteva mari orașe din țară, astăzi, aplicația are acoperire națională și peste o mie de saloane care își oferă serviciile pentru tine. Descarca aici aplicatia Stailer, pentru a intra în marea comunitate de beauty din România.

Pentru mai multe detalii contactați reprezentanții la support@stailer.ro.Lasă un răspuns

Site creat de