Social & Cultura, Important

Cu trenul la Festivalul Electric Castle de la Bonțida

Electric Castle | Trenurile vor opri şi în Bonţida

Alege să mergi la festivalul Electric Castle cu CFR Călători, de la Cluj Napoca la Bonțida cu doar 4,40 lei.

În perioada 5-9 august 2021, mai multe trenuri ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la BONȚIDA pentru ca tu să ajungi rapid și fără griji la festivalul tău preferat.

Din toată țara ajungi la Electric Castle cu CFR Călători, verifică mersul trenurilor pe www.cfrcalatori.ro sau pe aplicația mobilă CFR Călători și alege trenul potrivit nevoilor tale.

Un bilet de tren pentru un adult de la București Nord la Bonțida cu schimbare în Cluj Napoca la tren InterRegio + Regio Expres, clasa a 2-a este 90,05 lei.

Pe distanța Cluj Napoca – Bonțida, un bilet pentru un adult la clasa a 2-a este de 4,40 lei la tren Regio și de 9,20 la tren Interregio. 

Înainte de plecare verifică și facilitățile oferite, de exemplu elevii beneficiază de gratuitate, iar studenții de 50% reducere la călătoria în vagoanele clasa a 2-a.

Urmează 10 zile electrizante, 15,000 de ore de muzică susținute de 250 de artiști, în peste 20 de locații din Bonțida și Cluj-Napoca, dans, lucrări fascinante de artă new media și evenimente educaționale inspiraționale. Toate, între 6-15 august, la primul și cel mai mare festival de după pandemie.Lasă un răspuns

Site creat de