Din Zona

Cultură impresionantă de cannabis descoperită într-un sat din judeţul Cluj! Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost reţinut (VIDEO)

droguri 3 e1474555737951

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit o cultură de cannabis, pe un teren ferit de ochii lumii, greu accesibil, de langa localitatea Unguras. Aproape 100 de kg. de cannabis au fost ridicate în urma percheziţiilor.

 În zilele de 21 şi 22 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au efectuat  percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi, cu vârstele de 59 şi 61 de ani, unul dintre ei din Cuzdrioara,  bănuiţi de cultivarea ilicită de droguri şi trafic de droguri de risc. Au fost puse în aplicare două mandate de aducere. În urma percheziţiilor, au fost depistată o cultură ilicită de droguri, 589 de plante de cannabis, de aproape 100 de kilograme, precum şi fragmente vegetale mărunţite de cannabis şi aparatură, substanţe nutritive şi alte accesorii necesare cultivării plantelor.

Poliţiştii au stabilit că, în cursul anului 2016, bărbaţii ar fi cultivat plante de cannabis pe o parcelă de teren de circa 600 m2. Bărbatul de 61 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat şi poliţişti de la Poliţia Municipiului Dej şi jandarmi.Lasă un răspuns

Site creat de