Timp liber, Important

Cum a fost la Festivalul LollyBoom de la Cluj-Napoca

LollyBoom

În intervalul 1-5 iunie s-a desfășurat în Parcul Central din Cluj-Napoca cel mai mare festival din România dedicat familiei. În aceste cinci zile părinții au avut posibilitatea să îi înscrie pe copii la diverse ateliere sau activități creative, cum ar fi: desen, modelare cu lut, ceramică, muzică, dans, ateliere de relaxare de la Relax Kids România, teatru de păpuși sau povești cu umbre. Atât copiii, cât și părinții sau bunicii au putut urmări la scenă spectacole de magie-unde a fost prezent magicianul Cristian Gună, dar și magicienii Eduard și Bianca, spectacole cu personaje de desene animate, mimi, prinți și prințese dar și alții.

Tot pe scenă au urcat și cei de la Koobic, moment în care publicul feminin s-a implicat activ și a început să facă mișcările de fitness de pe scenă. Și dacă tot a venit vorba de sexul frumos, am să vă spun că acesta a avut un loc special pentru ele în cadrul festivalului și care s-a numic „Cuibul Berzelor”. Mămicile sau viitoarele mămicii au putut afla aici informații utile în meseria pe care abia au început-o sau pe care urmează să o înceapă, și anume aceea de a deveni mamă.

Echipaje de la Crucea Roșie și ISU au avut și ele activități pe înțelesul celor mici, iar Farmaciile Dona și Polaris Medical au avut activități prin care i-au implicat și pe pitici, și pe părinți și bunici.

Punctul culminant al fiecărei seri a fost momentul în care Payne Madara HinoAkuma jongla cu focul. Vine din Belize, America Centrală, iar numele său de scenă e „Demonul Focului”, dar acesta face și alte spectacole pentru a întreține atmosfera și anume: sare pe picioroange special create pentru acest tip de activitate. Copiii l-au plăcut, dar probabil cei mai uimiți de ceea ce putea Payne să facă au fost adulții. Și unde putea fi cazat un asemenea om, dacă nu La Mesteceni?

Cei care nu voiau atâta adrenalină, dar doreau să stea și să se relaxeze, au avut posibilitatea să o facă tot în cadrul festivalului. O zonă din parc a fost special amenajată pentru asta. Purta numele de „LollyChillZone” și era locul în care erau amplasate hamace. Tot în acea zonă a fost o echipă de la Biblioteca Jutețeană „Octavian Goga” cu busul plin de cărți ce puteau fi împrumutate de către doritori. O alternativă pentru iubitorii de liniște a fost posibilutatea de a face yoga, cei de la AcroYoga fiind prezenți cu sfaturi pentru toți cei ce doreau să fie inițiați în acest domeniu.

Organizotorii au avut și o colaborare cu TIFF, la fel ca anul trecut. Astfel, în fiecare seară în parc au rulat filme pentru întreaga familie, mai puțin în ccele două zile în care vremea nu a ținut cu festivalul.

LollyBoom a fost locul în care puteai să experimentezi lucruri noi cum ar fi să te dai pe tiroliană (cei de la Camps 4U au fost prezenți), să încerci noile apariții în tehnologie de la KMAX, să testezi noile modele de mașini hidraulice de la Toyota-Cluj, să încerci băuturi hidratante noi de la Almdudler, Sucaria, să joco golf cu Golfee, să mănânci LollyPizza de la Atelierul de Pizza și câte și mai câte !

Organizatorii evenimentului LollyBoom, Fantasmagia și Pikaso Events mulțumesc tuturor celor implicați și vă așteaptă cu mare drag la următoarea ediție a Festivalului LollyBoom-festivalul dedicat întregii familii!

Mai multe imagini de la festival găsiţi aici.

 


Lasă un răspuns

Site creat de